emir000
Profesör
Selam Okullar 1 Haziranda Açılacak Diyorlar Her Yere Baktım Aynı Haber Pek İnanamadım Cidden 1 Hazirandamı Açılacak Okullar?
EvetSelam Okullar 1 Haziranda Açılacak Diyorlar Her Yere Baktım Aynı Haber Pek İnanamadım Cidden 1 Hazirandamı Açılacak Okullar?
Açmasalar Daha İyi Zaten Bitti Konular Napalım Okula Gidip Boş Boş Sınıftamı Oturalım?Konular bitti bence açmazlar.
Zaten Konular Bittiği İçin Kimse Gelmezki Okula.Konular bitti bence açmazlar.
Oda Var Lan AynAçmasalar Daha İyi Zaten Bitti Konular Napalım Okula Gidip Boş Boş Sınıftamı Oturalım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten Konular Bittiği İçin Kimse Gelmezki Okula.
Mesela Ben 10 Cu Sınıfa Giderken Konular Falan Bitince Zaten Hafta İçi Sınıfa Sadece 4 8 Kişi Geliyordu.Oda Var Lan Ayn
Açılmasa Daha İyi Bence Virüs Bitene Kadar Uzaktan Eğitim Yapalım.haziran gibi biter ama haziranın ilk gününde biteceğini düşünmüyorum
Virüs bitene kadar sen okulu bitirirsin.Açılmasa Daha İyi Bence Virüs Bitene Kadar Uzaktan Eğitim Yapalım.
Okulunun bitmesine 1 ay kalmış konulaın %99 bitmiş. Açmaları saçma değil ama ŞUAN açmaları çok saçma.Açmaları bence saçmalık olur.
1 hazıranda değil ama açılırsada eğlence kapsamlı açalık diyolarSelam Okullar 1 Haziranda Açılacak Diyorlar Her Yere Baktım Aynı Haber Pek İnanamadım Cidden 1 Hazirandamı Açılacak Okullar?
aa la dün ben görmüştüm haberde. Aynen çocuklarımız sosyalleşsin onların diye açıyor sayın efendi bakan führe.. yok yok fani liderimiz demek istedim jop sokmayınn.1 hazıranda değil ama açılırsada eğlence kapsamlı açalık diyolar
kim söyledi diye sorarsanızda hocam söyledi ama bakanlıktan açıklama bekliyoruz
Eğlence Kapsamlı Derken Nasıl Yani?1 hazıranda değil ama açılırsada eğlence kapsamlı açalık diyolar
kim söyledi diye sorarsanızda hocam söyledi ama bakanlıktan açıklama bekliyoruz
Yani arkadaşlarınla konuşmaya sosyalleşmeye EĞLENMEYE GÜMBÜR GÜMBÜR.Eğlence Kapsamlı Derken Nasıl Yani?
Okul çıkışı internet kafe :dEğlence Kapsamlı Derken Nasıl Yani?
Muhtemelen gönüllü.Açılmamalı. Açılırsa da gitmem kardeşim, zorunlu mu![]()
Önceki dönem notları ile geçmek için bir dilekçe verildi. Doldurmadın mı?Eğer zorunlu değilse gitmem. Ayrıca yaklaşık 2 aydır dersleri saldım o yüzden demeyin öyle kalbime iner.
Telafi Eğitim?Konular bitti bence açmazlar.
ne telafisi ?Telafi Eğitim?
Bu akşam gündeme gelecek neden olmasın?Ayrıca 1 haziran yarın, yani bir anda açmaları olası değil.
Tekrar etmek için.ne telafisi ?
Doldurdum.Önceki dönem notları ile geçmek için bir dilekçe verildi. Doldurmadın mı?
Bugün toplanacaklarmış. Akşama her şey belli olurSelam Okullar 1 Haziranda Açılacak Diyorlar Her Yere Baktım Aynı Haber Pek İnanamadım Cidden 1 Hazirandamı Açılacak Okullar?
Bende arkadaşıma ya da konu açıp buraya soracaktım ama açılırsa da zorunlu olmaz bence.Bugün toplanacaklarmış. Akşama her şey belli olur![]()