Yardım Toshiba Satellite C50-B Sürücüleri

AhmetsBrain

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Windows 8.1 kullanıyorum daha yeni gectim bu surume ve suruculer yok ayrica ethernet kablosuda yok bu yuzden suruculeride yuklyemiyorum fakat bugun almayi dusunuyorum eger alirsam suruculeri nasil yukleyebilirim?

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Kurulumu tamamladıktan sonra "Scan now" yazısına tıkla. Tarama bittiğinde yeni sekme açılacak ve sekme açıldığında linki buraya at.

1622440849459.png

AhmetsBrain

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Hayır. Ethernet kablosunun markası'nın sitesinden.
Onu demek istemedim hani laptop um toshiba ya onun sitesinden de olabilir diye dusunmustum sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kurulumu tamamladıktan sonra "Scan now" yazısına tıkla. Tarama bittiğinde yeni sekme açılacak ve sekme açıldığında linki buraya at.

Ekli dosyayı görüntüle 154175
Bu konuya mi atayım linkini??

Kusura bakmayin sabah sabah kafam daginik

AhmetsBrain

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Aygıt yöneticisinin ss'ini(ekran görüntüsü) atabilirmisin?
Tabi 2dk bekleticem

Eğer gozukmuyorsa alternatif link;

Bide windows u etkinleştirmeden hicbirsey yapamiyorum nerdeyse onu nasil yapabilirim? Kurarken bi tane anahatar girmistim internetten bulup fakat hala istiyor ne yapmaliyim?

Son düzenleme:

AhmetsBrain

Asistan
Reaksiyon puanı
114
@Deleted User arkadaşın dediği programı kurun.
Bugun ethernet kablosu alabilirsem insallah kurucam

Eger oldugum yerde bulamazsam amazondan siparis etmem lazim

Konuyu takip ederseniz yazınca haberiniz olur

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Bide windows u etkinleştirmeden hicbirsey yapamiyorum nerdeyse onu nasil yapabilirim? Kurarken bi tane anahatar girmistim internetten bulup fakat hala istiyor ne yapmaliyim?
Bilgisayar zaten 8.1 ile gelmisti win 10 yapmistim onu
Hangi (Home, SL vb.) Windows 8.1 sürümünü yüklediğini ve bilgisayarın ilk geldiğinde hangi sürümün yüklü olduğunu yazmamışsın. Eğer sürümler aynı ise kendi ürün anahtarı ile Windows'u etkinleştirebilirsin. Tabii bu işlem için internet bağlantısı gerekli. Sonrasında Windows'u güncelle. Sürücüleri kontrol etme ve yükleme işini en son yapabilirsin. Kolay gelsin.

AhmetsBrain

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Hangi (Home, SL vb.) Windows 8.1 sürümünü yüklediğini ve bilgisayarın ilk geldiğinde hangi sürümün yüklü olduğunu yazmamışsın. Eğer sürümler aynı ise kendi ürün anahtarın ile Windows'u etkinleştirebilirsin. Tabii bu işlem için internet bağlantısı gerekli. Sonrasında Windows'u güncelle, sürücüleri kontrol etme ve yükleme işini en son yapabilirsin. Kolay gelsin.
Valla bilgisayarı çok önce alinmisti eski ürün anahtarın ney nasil bakarim hicbir fikrim yok

AhmetsBrain

Asistan
Reaksiyon puanı
114

Ekli dosyayı görüntüle 154175

işte buyrun

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Windows 8.1 kullanıyorum daha yeni gectim bu surume ve suruculer yok ayrica ethernet kablosuda yok bu yuzden suruculeride yuklyemiyorum fakat bugun almayi dusunuyorum eger alirsam suruculeri nasil yukleyebilirim?
Farklı bir bilgisayardan olabilir ya da OTG girişli bir USB'den telefona aktarım ile.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
ACPI\VEN_TOS&DEV_6205:

PCI Aygıtı:

SM Bus Denetleyicisi:

ACPI\VEN_TOS&DEV_1900:

Qualcomm Atheros AR956x Wireless Network Adapter:

Intel(R) ME OEM Extension:

İndirmek için buraya tıklayın.

High Definition Audio Aygıtı:

Realtek PCIe FE Ailesi Denetleyici:

İşlemcin N2840 olmalı.

Buradan Display Driver Uninstaller'ı indirin:

1622474227787.png

Sistem yeniden başladıktan sonra verdiğim bağlantıdan Intel Driver and Support Assistant'ı indirin.

Çözüm

AhmetsBrain

Asistan
Reaksiyon puanı
114
bunları nasıl kurabilirim? sadece açmam yeterli mi hepsini??
çoğunu kurdum bazıları çalışmadı ve ekran kartı sürücüsünü sildim ama intel driver support assistant kurulmuyor hata veriyor??