TombalakKedi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 88
Mi10r almak istiyorum önerirmisiniz 4 sene rahat gidermi üzmeden acaba düşünceliriniz nelerdir öneriniz var ise android taraftarıyım
Onun ısınma sorunları birde ekran işigi kisma stabilite sorunları yokmu hocam bunlar düzlerse ona bakacağım onu beğendim zaten ince bir telefon ama sanki biraz dengesizSıfır almayı düşünüyorsanız Poco F3'e yönelmenizi tavsiye ederim.
O zaman poco tercihim olacakIsınma sorunu yok. Screen dimming dediğimiz olay ise ilk zamanlar vardı ama gelen güncellemelerle düzeltildi.
Babam alacak ama bir ara 5000tl lik cihaza tamam dediydi galiba 5000 tl civarı olabilir önceliklerim performans kamera orta düzey olsada olur batarya da oyunda fln 4 saat gitse yeter 1 günü normal kullanımda çıkarsın şuan bende 14nm lik exynos 7880 tel var beni zor idare ediyor artık sorunları varTam bütçeniz nedir? Öncelikleriniz nedir (Kamerası mı, batarya performansı mı vb.)?
Kameradan çok büyük beklentin yoksa Mi 10t alabilirsin.Oyun performansı gayet iyi.Düzgün kullanımda 3 yıl götürür 4 yıl belki.Babam alacak ama bir ara 5000tl lik cihaza tamam dediydi galiba 5000 tl civarı olabilir önceliklerim performans kamera orta düzey olsada olur batarya da oyunda fln 4 saat gitse yeter 1 günü normal kullanımda çıkarsın şuan bende 14nm lik exynos 7880 tel var beni zor idare ediyor artık sorunları var
Kameradan beklentiniz yoksa Mi 10T düşünülebilir ama uzun ömürlü olmayacaktır hafif bir kullanım olursa 4 yıl belki dayanır. Ama sürekli oyun oynarsanız 4 yıl sonunda ilk günküne hiç benzemeyecektir.Babam alacak ama bir ara 5000tl lik cihaza tamam dediydi galiba 5000 tl civarı olabilir önceliklerim performans kamera orta düzey olsada olur batarya da oyunda fln 4 saat gitse yeter 1 günü normal kullanımda çıkarsın şuan bende 14nm lik exynos 7880 tel var beni zor idare ediyor artık sorunları var
Poco f3 hakkında ne dersinizKameradan çok büyük beklentin yoksa Mi 10t alabilirsin.Oyun performansı gayet iyi.Düzgün kullanımda 3 yıl götürür 4 yıl belki.
F3 hakkında ne dersinizKameradan beklentiniz yoksa Mi 10T düşünülebilir ama uzun ömürlü olmayacaktır hafif bir kullanım olursa 4 yıl belki dayanır. Ama sürekli oyun oynarsanız 4 yıl sonunda ilk günküne hiç benzemeyecektir.
Kısaca bataryası yetecektir, performansı yetecektir, kamerası beklentiniz yoksa yetecektir, uzun ömürlü olur mu o çok belirsiz bir durum, pek stabil bir yazılımı olmadığından dolayı.
Poco F3 Mi 10t nin yüzde 10 performanslı olanı.Onunda kamerası aman aman değil.Senin yerinde olsam ikinci el Xr alır uzun yıllar kafam rahat kullanırdım.Apple ın işlemci gücü, uygulama kalitesi hiçbirinde yok.Poco f3 hakkında ne dersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
F3 hakkında ne dersiniz
Aynı şeyin farklısı gibi bir şey, aşırı az bir performans fazlası var o kadar. Yine uzun ömür konusunda 4-5 yıl kullandım tık etmedi olayı maalesef yok.F3 hakkında ne dersiniz