Xinzu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 895
Aga oyunun karanlığı yüzünden oynayasım gelmiyor..
Hikayesi de beni içine çekmedi. Çok kötü başlıyor.Aynen bence de, mesela son anda paraşütü açmışken yavaşlayıp da yere çarpıp ölüyoruz, saçmalık.
Oyun bende o kadar karanlık değildi. Grafik açısından mı? Ayarlardan değişiyor o.Aga oyunun karanlığı yüzünden oynayasım gelmiyor..
Aynen, hikayesi bir garip, Tüm GTA oyunların da tek sevmediğim şey başlangıç görevidir.Hikayesi de beni içine çekmedi. Çok kötü başlıyor.
Bence GTA 5'in başlangıç görevi zevkliydi. Ben hatta bi 20 kere baştan oynamışımdır başlangıç görevini.Aynen, hikayesi bir garip, Tüm GTA oyunların da tek sevmediğim şey başlangıç görevidir.
Aynen tabi GTA 5'in de hakkı yenmez emek verilmiş sonuç ta başlangıç görevini onda biraz sevdim ama GTA 5'den önceki GTA oyunlarının başlangıçı kötü ve uzun.Bence GTA 5'in başlangıç görevi zevkliydi. Ben hatta bi 20 kere baştan oynamışımdır başlangıç görevini.
Doğrudur. Cidden uzun oluyorlar. Ama ben GTA 5'i de sevmedim. Sebebini bilmiyorum. Bir anda sıkıldığımı düşünerek sildim. Ama neyini sevmiyorum, bilmiyorum. 3-4 kere oynamayı denedim, olmadı.Aynen tabi GTA 5'in de hakkı yenmez emek verilmiş sonuç ta başlangıç görevini onda biraz sevdim ama GTA 5'den önceki GTA oyunlarının başlangıçı kötü ve uzun.
Ama tabi GTA 5'in de bazı mekanikleri kötü mesela parkur yapmaya çalışıyorsun ama adam duvara kafa atıyor hiç animasyon falan yok, anca saçma şeyler, bir insanın yanında durarken uzaklaşması ve durduk yere saldırması falan, GTA 4'de yok böyle şeyler, GTA 4 sakin bir oyun, GTA 5'deki herkes kafayı yemiş resmen, hem GTA 5'de çok terbiyesizce şeyler var, psikoloji bozuyor veya rahatsız ediyor, GTA 5 her ne kadar emek verilse de kötü bir oyun olmuş.Doğrudur. Cidden uzun oluyorlar. Ama ben GTA 5'i de sevmedim. Sebebini bilmiyorum. Bir anda sıkıldığımı düşünerek sildim. Ama neyini sevmiyorum, bilmiyorum. 3-4 kere oynamayı denedim, olmadı.
GTA 4'de en azından orman olsaymış tabi iyiymiş.Oyun çok iyi ama 2 büyük eksiği var:
1)Acayip iç karartıcı bir havası var. Uzun süre oynanmaz o yüzden, bunalıma girer insan. Bunu çözemediler GTA 4'te.
2) Orman falan yoktu. Maalesef bu da oyunun popülaritesinden çok şey götürdü. Sonuçta San Andreas'ta haritanın yarısı orman ve çölden oluşuyordu.
Bu anlattıklarınız benim gözüme çarpmadı aslında. Bunlar beni oyundan soğutacak şeyler değil. Ama oyunun hakkını vermek lazım. Açık Dünya'sı mükemmel. Kaç saat motorla, arabayla gezdiğimi bilirim.Ama tabi GTA 5'in de bazı mekanikleri kötü mesela parkur yapmaya çalışıyorsun ama adam duvara kafa atıyor hiç animasyon falan yok, anca saçma şeyler, bir insanın yanında durarken uzaklaşması ve durduk yere saldırması falan, GTA 4'de yok böyle şeyler, GTA 4 sakin bir oyun, GTA 5'deki herkes kafayı yemiş resmen.
Ben iç karartıcı bir hava çok görmedim. Oyunun renklerini açmaya yarıyan bir ayar var. Onu değiştirdiniz mi?Oyun çok iyi ama 2 büyük eksiği var:
1)Acayip iç karartıcı bir havası var. Uzun süre oynanmaz o yüzden, bunalıma girer insan. Bunu çözemediler GTA 4'te.
Nasıl yani, yok muydu? O gördüklerim neydi ki?GTA 4'de en azından orman olsaymış tabi iyiymiş.
Yani oyun da tek güzel şey onlar aslında ama beni en rahatsız eden şey, mekanikleri, ne parkur var ne samimiyet var, anca terbiyesizlik var ve insanlık ölmüş, en iyisi GTA 4 aga.Bu anlattıklarınız benim gözüme çarpmadı aslında. Bunlar beni oyundan soğutacak şeyler değil. Ama oyunun hakkını vermek lazım. Açık Dünya'sı mükemmel. Kaç saat motorla, arabayla gezdiğimi bilirim.
Sadece ağaçlar var, orman yok.Nasıl yani, yok muydu? O gördüklerim neydi ki?
Mekanikleri neden bu kadar sevmediniz ki? GTA 4'den sonra çıktığında evet fizikleri kötüydü. Ama GTA zaten arcade bir oyun serisi. Ha terbiyesizlik kısmı da saçma geliyor, çünkü hani GTA bu, olsun o kadar. Ama evet, terbiyesizlik yok mu, var. İnsanlık ölmüş kısmı ise tamamen doğru değil. Açık dünyadaki insanların davranışı bana yeterli geldi. Ama görevdeki yanımızda ki NPC'ler olmasa daha iyi olurdu dedirtecek kadar kötü.Yani oyun da tek güzel şey onlar aslında ama beni en rahatsız eden şey, mekanikleri, ne parkur var ne samimiyet var, anca terbiyesizlik var ve insanlık ölmüş, en iyisi GTA 4 aga.
Anlattığım gibi her şey, GTA 5 gerçekten terbiyesizce oyun, Franklin ek görevi var tabi bir tane kamerayla çekiyorduk 2 kişiyi o görevi hatırlıyorum görür görmez oyunu kapatıp çok utanmıştım ve GTA 5'i silmiştim, başka GTA oyunu var mı diye baktım en iyi GTA oyunu GTA 4'müş, 4'ü indirdim ve hemen oynamıştım daha güzeldi GTA 4, yanına bir de modlar yükleyerek daha da zevkli oluyor, kendi zevkime ve rengime göredir dediklerim, siz istediğiniz gibi GTA 5'i sevebilirsiniz, sadece ben sevmiyorum GTA 5'i, herşey de anlattığım gibidir.Mekanikleri neden bu kadar sevmediniz ki? GTA 4'den sonra çıktığında evet fizikleri kötüydü. Ama GTA zaten arcade bir oyun serisi. Ha terbiyesizlik kısmı da saçma geliyor, çünkü hani GTA bu, olsun o kadar. Ama evet, terbiyesizlik yok mu, var. İnsanlık ölmüş kısmı ise tamamen doğru değil. Açık dünyadaki insanların davranışı bana yeterli geldi. Ama görevdeki yanımızda ki NPC'ler olmasa daha iyi olurdu dedirtecek kadar kötü.
Bende GTA 5'i sevmiyorum. GTA 4, cidden güzel. Ama sadece görev dizaynları çok kötüydü. Optimizasyon konusunda ise ''Night Shadows'' ayarını kapatıp, ''Shadows'' ayarını yüksek yapıyorum. FPS arada sırada 40'a düşsede göze çarpmıyor. Bu arada istediğiniz GTA 5'i sevebilirsiniz? GTA diyecektiniz sanırım. Anlamadım çünküAnlattığım gibi her şey, GTA 5 gerçekten terbiyesizce oyun, Franklin ek görevi var tabi bir tane kamerayla çekiyorduk 2 kişiyi o görevi hatırlıyorum görür görmez oyunu kapatıp çok utanmıştım ve GTA 5'i silmiştim, başka GTA oyunu var mı diye baktım en iyi GTA oyunu GTA 4'müş, 4'ü indirdim ve hemen oynamıştım daha güzeldi GTA 4, yanına bir de modlar yükleyerek daha da zevkli oluyor, kendi zevkime ve rengime göredir dediklerim, siz istediğiniz GTA 5'i sevebilirsiniz, sadece ben sevmiyorum GTA 5'i, herşey de anlattığım gibidir.
GTA 5 oynuyorum mesela bir sokakta adamın yanında duruyorum adam ben bir şey yapmadığım halde saldırıyor.
İstediğiniz gibi her şekilde GTA 5'i beğenebilirsiniz dedim, ve GTA 5 bana göre de hiç iyi değil.Bende GTA 5'i sevmiyorum. GTA 4, cidden güzel. Ama sadece görev dizaynları çok kötüydü. Optimizasyon konusunda ise ''Night Shadows'' ayarını kapatıp, ''Shadows'' ayarını yüksek yapıyorum. FPS arada sırada 40'a düşsede göze çarpmıyor. Bu arada istediğiniz GTA 5'i sevebilirsiniz? GTA diyecektiniz sanırım. Anlamadım çünkü![]()
Bana göre de iyi değil. Bende oynama isteği uyandırmıyor.İstediğiniz gibi her şekilde GTA 5'i beğenebilirsiniz dedim, ve GTA 5 bana göre de hiç iyi değil.
Bu anlattıklarınız benim gözüme çarpmadı aslında. Bunlar beni oyundan soğutacak şeyler değil. Ama oyunun hakkını vermek lazım. Açık Dünya'sı mükemmel. Kaç saat motorla, arabayla gezdiğimi bilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben iç karartıcı bir hava çok görmedim. Oyunun renklerini açmaya yarıyan bir ayar var. Onu değiştirdiniz mi?
Nasıl yani, yok muydu? O gördüklerim neydi ki?
GTA 5'de oynadım, fakat GTA 4 cidden iç karartıcı değil. Ne siyah beyazı?İç karartıcı hava görmedim diyorsan GTA 5 oynamamışsındır. Oyunun yarısını siyah beyaz oynuyoruz be. Dalga geçiyorsun
2008 yılına göre iyi grafiklere sahip olduğunu düşünüyorum.Oyunun fiziği ve hikayesi çok güzel ama grafiklerini çok beğenmedim.