• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

"Şerefsiz ve Çirkin"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Yıldırım, hakkında bir yayın organında çıkan asılsız dedikodulara karşı sert bir tavır gösterirken, kulübü yıpratmaya çalışan isimler olduğunu ve bu kişilerin kendisine karşı bir karalama politikası başlattıklarını söyledi.Aziz Yıldırım, bu kişilerin kulübün yönetimine de aday olduğunu ve onlara karşı yeniden aday olma görüşünün kuvvetlendiğini de sözlerine ekledi.
İşte Aziz Yıldırım'ın şok sözleri...

"AİLEME DE SALDIRI YAPILMIŞTIR"

"Aslında böyle bir toplantı yapmaktan dolayı üzüntülüyüm ve hicap duyuyorum. Bugün aileme de saldırı yapılmıştır. Biz Türkler'de aile kavramı farklıdır. Bugün internet sitelerinde bazı haberler şahsımla ilgili ailesel çerçeve içinde yapıldı. Duyumlara göre bir haber yapılmıştır ve buna da kaynak olarak ilk defa bu ay çıkan bir dergi gösterilmiştir.

"AMAÇLARI BELDEN AŞAĞI VURMAK"

Bunun haricinde bir kaç internet sitesiyle de konuştuk ve özür dileyip kaldıracaklarını söylediler. Ben de bir toplantı yapıp bu konuyu açıklamak istedim. Bu derginin 2-3 bin bastırılıp bedava dağıtılan bir dergi olduğunu ve bir internet sitesine bağlı olduğunu öğrendik.
Bize gelen bilgiler, Fenerbahçe aday olan bir ismin bir lobi grubu oluşturdukları. Ve Fenerbahçe Başkanıyla ilgili karalama kampanyası başlatıldığını görmüştük. Bu grup içinde eski bir Federasyon yetkilisi ve bazı eski kulüp yöneticileri olduğunu öğrendik. Bazı muhabir gazetecilerde bulunmaktadır, isimleri de bizde mevcut. Grubun amacı seçim boyunca belden aşağıya vurmak ve benim aday olmamam için yıldırma kampanyası yürütmektedir.

"KARALAMA KAMPANYASI YAPACAKLAR"

Bu kişilerin Altunizade de bir ofiste sık sık bir araya geldiklerini biliyoruz. 11 yıl önce başkan adayı olduğum zaman diğer başkan adayları ile çok düzgün bir seçim yarışı yaptık ve 11 yıl önce bu kulübün başkanı oldum.Bu kişiler kendi yazarları vasıtasıyla internette yeni siteler açıp yazılar yazarak karalama kampanyası yapacaklar. İnternet sitelerinde yayınlanan bir sitede yayınlanmış bugünki dergi vahim bir noktayı göstermektedir. Öncelikle haber şahsıma, aileme bir saldırı niteliğindedir. Haber sitelerinin yaydığı bu haber tamamen suç niteliği taşımaktadır.

"BU KİŞİLERİ GÖRDÜKÇE...."

Bu anlayışta olanların kulübü yönetmeye talip olmaları son derece düşündürücüdür. Hiç bir proje üretmeyenlerin Fenerbahçe'ye talip olmaları kabul edilemez. Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine kendilerini layık gören bu kişileri gördükçe, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yeniden başkan olma görüşüm daha da kuvvetlenmektedir.
Fenerbahçe Kulübü bu tarz küçük hesapları yapan kişilerin eline bırakılmayacak kadar değerlidir. Fenerbahçeliler bunları görmektedir ve bunları yapanlara gerekli cevapları verecektir. Divan Kurulu'nu sabırsızlıkla bekliyorum. Şerefsiz ve çirkin yayınları yapanlar hakkında da her türlü hukuki girişimleri yapacağımı açıklıyorum.
Bundan daha da ağır suçlamaları bekliyorum ama bunlar beni asla yıldırmayacaktır, daha fazla kamçılayacaktır. "

KAYNAK

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ben forumdaki spor haberlerinin son bir haftadır galatasarylılar tarafından açılmasından bıktım...

Fanatikler sizi....:turned:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Nedense GS,FB,BJK listede zirveleri göremeyince hepsine bi haller oldu iyice asabileştiler daha beter olun

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ne demiş ultrAslan;

" Askere gidersen adam olursun, gitmezsen fenere başkan olursun " ...

Bu sözün üstüne bu adam hakkında konuşmaya yer var mıdır?

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu haberi yapmak sana mı düştü ? Alia

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bu haberi yapmak sana mı düştü ? Alia

Yaw sen niye adama çıkışıyorsun. Bırak yapsın. Adam süper çalışıyor spor bölümünde. Helal olsun valla. Hem her telden spor haberi ekliyor.

Hayırlısıyla bir gün forumu hacklersem onu spor bakanı yapacam :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hayret bir şey ya adamlar bana sallamışlar bir de. :D
Bu haberi yayınladık diye laf atmıyoruz Fenerbahçe'ye merak etmeyin.
Galatasaraylı'yız diye Fenerbahçe haberi koymak yasak mı buraya?
Mümkün olduğunca farklı takımları tutan üyeler için farklı haberler koyuyorum buraya.
Ama suç bizde yine anlaşılan. :D:D:D

Anamorph

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
frespo nereye saldırcağını şaşırmış.. aziz başkana konuş neden böyle konuştun sana mı düşmüş de..

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben forumdaki spor haberlerinin son bir haftadır galatasarylılar tarafından açılmasından bıktım...

Fanatikler sizi....:turned:
fenerbahçe artık ömrünü doldurdu
doğan her bebek
"""siyah-beyaz şampiyon galatasaray""" diyor