- Reaksiyon puanı
- 7,986
İnternette bu oyunlardan birini verecekleri söylentileri dolaşıyor.
O listede oynayabileceğim tek oyun DBD.Ekli dosyayı görüntüle 153530
Shadow of War'ı verseler güzel olur.Ekli dosyayı görüntüle 153530
1 tane bile düzgün oyun yok umarım yalan listedir.Ekli dosyayı görüntüle 153530
1 tane bile yok mu sen beleş verdiğine şükret adamlar beleş veriyor beğenmiyoruz1 tane bile düzgün oyun yok umarım yalan listedir.
Bakalım sırayla ,1 tane bile yok mu sen beleş verdiğine şükret adamlar beleş veriyor beğenmiyoruz
haklı ama ben ne çıkarsa çıksın alacağımBakalım sırayla ,
Dead by Daylight , 12TL her indirimde ve modası geçen bir oyun
Space Hulk , 2 3 TL'ye random key satan siteler dağıtıyor
Yakuza, hikaye anlatış biçimi biraz farklı herkes sevmeyecektir o oyunu.
The Surge , listede kötünün iyisi bu.
Goat Simulator , bunu saymaya gerek yok girip 1 2 saat kafa dağıtmalık oyun gizemli olamaz
Dirt Rally 2.0 , 10TL'ye düşmüştü steamde , bu da gizemli olmaz sanmıyorum
NBA 2K20 , 2K21 verildi zaten
ROTR , 2016 yılında çıkan ve son oyunundan sonra iyice söndü
Shadow of War, gizemli olacak kadar ahım şahım yapıt değil
Hollow Knight, 12TL'ye satılıyor
GreedFall , iddiali bir çıkış yaptı fakat steam incelemeleri pek başarılı değil
Gördün mü hangisi düzgün? The Surge ve GreedFall en olası kalanları Epic Games gizemli olarak vermezdi direkt olarak duyururdu. Hemen bir linç hemen bir sinir ne oldu size ?![]()
Elbette herkes alacaktır fakat demek istediğim gizemli oyun diyipte saçma sapan oyunlar vermezler. Bugüne kadar evet çok fazla boş oyun dağıttı kimsenin oynamadığı fakat hiçbir zaman Gizemli Oyun deyip dandik bir oyun vermedi onu demeye getiriyorum.haklı ama ben ne çıkarsa çıksın alacağım![]()
tamamdır hocamElbette herkes alacaktır fakat demek istediğim gizemli oyun diyipte saçma sapan oyunlar vermezler. Bugüne kadar evet çok fazla boş oyun dağıttı kimsenin oynamadığı fakat hiçbir zaman Gizemli Oyun deyip dandik bir oyun vermedi onu demeye getiriyorum.
ooo çok güzel hazırlamışsın eline sağlıkBakalım sırayla ,
Dead by Daylight , 12TL her indirimde ve modası geçen bir oyun
Space Hulk , 2 3 TL'ye random key satan siteler dağıtıyor
Yakuza, hikaye anlatış biçimi biraz farklı herkes sevmeyecektir o oyunu.
The Surge , listede kötünün iyisi bu.
Goat Simulator , bunu saymaya gerek yok girip 1 2 saat kafa dağıtmalık oyun gizemli olamaz
Dirt Rally 2.0 , 10TL'ye düşmüştü steamde , bu da gizemli olmaz sanmıyorum
NBA 2K20 , 2K21 verildi zaten
ROTR , 2016 yılında çıkan bir oyun ve son oyunundan sonra iyice söndü
Shadow of War, gizemli olacak kadar ahım şahım yapıt değil
Hollow Knight, 12TL'ye satılıyor
GreedFall , iddiali bir çıkış yaptı fakat steam incelemeleri pek başarılı değil
Gördün mü hangisi düzgün? The Surge ve GreedFall en olası kalanları Epic Games gizemli olarak vermezdi direkt olarak duyururdu. Hemen bir linç hemen bir sinir ne oldu size ?![]()
Middle-Earth: Shadow of War efsanevi bir oyun ama 120 GB kadar. Bende de var ama yükleyemiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 153530
Vermez. Yanlış anlamışım çünkü. Ama bir Tomb Raider oyunu verecek.uyyy keşke verse
Bende pek beğenmedim ama tane 2 güzel oyun var.Middle-Earth: Shadow of War efsanevi bir oyun ama 120 GB kadar. Bende de var ama yükleyemiyorum.Şahsen listedeki oyunları beğenmedim, yeni nesil AAA oyunlar verilebilir.
Umarım vermezler, daha geçen gün aldım. Ağır saydırırımr6 verse ne iyi olurdu ya
WWE 2KBİLMEMNE ?NBA'ın yapımcısından bir oyun verecek
Mafia serisi olabilir yada başka bir oyun.
arkadaşlar 8 saat sonra açılacak epic games gizemli oyunda sizce ne vericekler ? hangi oyun olmasını istersiniz ?
epic games'in instagramda Türkiye sayfası var admine sormuş birisi tekrar ücretsiz olması imkansız demişUmarım GTA 5 yine olur ama sanmam![]()
epic games'in instagramda Türkiye sayfası var admine sormuş birisi tekrar ücretsiz olması imkansız demiş![]()
aga beBende o zaman almadım. Geç öğrendim doğrusu.
pek bisey beklemiyorum acikcasi, nba verdikleri icin xdarkadaşlar 8 saat sonra açılacak epic games gizemli oyunda sizce ne vericekler ? hangi oyun olmasını istersiniz ?
İnşallah odur çok iyi o oyunKesin Death Stranding :d
Şimdi söyle aramızda şşMüneccim değilim ama oyun saat 18:00da açılacak, 30 dk önceden size hangi oyun verileceğini söylerim.![]()
Cyberpunk 2077 ?Herkes verileceği düşündüğü oyunu yazsın bakalım.Kiminki çıkarsa onu ''Oyun müneccimi'' ilan ederiz belki![]()
Fall guys.(Haydi Epic sana güvenim sonsuz koçum. Çıkar şu bedava oyun kesenden şu oyunu.Fall guyss'ta hileler artsınCyberpunk 2077 ?
aboFall guys.(Haydi Epic sana güvenim sonsuz koçum. Çıkar şu bedava oyun kesenden şu oyunu.Fall guyss'ta hileler artsın)