Realhas the Great_Fan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5,147
Dostlar merhaba Valorant'ta ismimi değiştirmek istiyorum fakat kendime isim bulamadım her türlü isim önerilerinize açığım 

Forumdaki Güzel (bence)Dostlar merhaba Valorant'ta ismimi değiştirmek istiyorum fakat kendime isim bulamadım her türlü isim önerilerinize açığım![]()
yok be yapasım yok bunuForumdaki Güzel (bence)
farketmez hocamNe tür isim
bundada ban yemezsin be isim önersene reisLa banlanacan![]()
Hugçaybundada ban yemezsin be isim önersene reis![]()
dondurma markasıFrigola?
yok be porçay ve hugola dışında olsunHugçay
la düzgün bişi önerSDNpRoXXX1234
KatilporgoDostlar merhaba Valorant'ta ismimi değiştirmek istiyorum fakat kendime isim bulamadım her türlü isim önerilerinize açığım![]()
fena değil eğer sonraki öneri beğenmezsem bunu K4t1lp0rg01a olarak değiştireceğimKatilporgo
PORGOLA nasıl nickfena değil eğer sonraki öneri beğenmezsem bunu K4t1lp0rg01a olarak değiştireceğim![]()
Bence öyle yapma çok çirkin oluyorfena değil eğer sonraki öneri beğenmezsem bunu K4t1lp0rg01a olarak değiştireceğim![]()
Allah Allah bir yerden tanıdık geliyorPORGOLA nasıl nick
of of aşık oldumBence öyle yapma çok çirkin oluyor
Böyle daha güzel ??????????
P̷̨̼͈̘̰͈͚͉̈́̐̉͐̑̓̈́͗͘ͅÒ̶͍̜̱̞̓͗Ŕ̸̬͇̫͎̤͓̣͔͘͜Ǧ̷̡͉͖͕̰͍̆͌͌͝ͅͅO̴̡̨̦̘̼̖̍L̴̨͚̪̺͍̻͋̈́̌A̶̛͔͍̭̱̾͐̄͒͐͜Allah Allah bir yerden tanıdık geliyorşu anlık @niyazi5859'in önerdiği ismi değiştirdiğim gibi kullanmayı düşünüyorum bakalım kim düşüncemi değiştirecek ?
![]()
Bu çok abartıP̷̨̼͈̘̰͈͚͉̈́̐̉͐̑̓̈́͗͘ͅÒ̶͍̜̱̞̓͗Ŕ̸̬͇̫͎̤͓̣͔͘͜Ǧ̷̡͉͖͕̰͍̆͌͌͝ͅͅO̴̡̨̦̘̼̖̍L̴̨͚̪̺͍̻͋̈́̌A̶̛͔͍̭̱̾͐̄͒͐͜
@niyazi5859 ismini yapmaya karar verdimP̷̨̼͈̘̰͈͚͉̈́̐̉͐̑̓̈́͗͘ͅÒ̶͍̜̱̞̓͗Ŕ̸̬͇̫͎̤͓̣͔͘͜Ǧ̷̡͉͖͕̰͍̆͌͌͝ͅͅO̴̡̨̦̘̼̖̍L̴̨͚̪̺͍̻͋̈́̌A̶̛͔͍̭̱̾͐̄͒͐͜
ne yazıyo la oradaT+a-M/e@L(a
Bence güzel
Bu arada ALLAHIN izniyle ben bilgisayarı alırsam Katil ekibi kurarız benim isimde Katilnixo
Tamela yazıyor.ne yazıyo la orada
Ben zamanında bu siteyi önermiştim bakabilirsin Şekilli Nick Yazma | Şekilli Nick Oluşturucu!
inşallah reis fatat isim sığmadıBu arada ALLAHIN izniyle ben bilgisayarı alırsam Katil ekibi kurarız benim isimde Katilnixo
ana ismime benziyoTamela yazıyor.
Nasıl sığmadı ya millet paragraf yazıyor bildiğin nickteinşallah reis fatat isim sığmadı???????? oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ana ismime benziyoTamer adım
![]()
Nasıl sığmadı ya millet paragraf yazıyor bildiğin nickte
???????? böyle yapabilirsinEkli dosyayı görüntüle 153468böyle oluyor reis maalesef![]()
yaptım konuyu kilitlenmesi için raporlayacağım???????? böyle yapabilirsin