Öneri Bu Ücreti̇ Almayan İss ?

rameower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar pandemi dönemi malum kısıtlı bütçe var.Kurulum ücreti,bağlantı ücreti,aktivasyon ücreti almayan iss öneriniz varmı taahütsüz ?
Yani arada youtube dan diğer ülkedeki iss paketleri vs vs videoları izliyorum içim gidiyor.zaten fahiş fiyata rezil hızlar alıyoruz birde bağlantı parası aktivasyon ücreti bilemem ne gibi salak saçma para veriyoruz.sen aktivasyonu yapmazsan nasıl kullanacağım ben bu interneti.paramla satın aldığım interneti açtırmak için sana neden para vereyim zaten satmışsın bana onu kullanılabilir hale getirmek senin görevin.Ayakkabıcı dan ayakkabı alıyoruz kutuyu açıp giymek için paramı veriyoruz ne kadar saçma bir olay buna bir dur diyen yokmu abi.

soulja1991

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Türknet ücret almıyor diye biliyorum

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Ücret alınsa bile elden direk istemiyorlar. Taahhüt sürene veya 12 aya bölüp faturana yansıtıyorlar.
Daha önce evinde internet bağlandıysa bu parayı vermene de gerek yok. Sinyal verip geçecekler.

rameower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Ücret alınsa bile elden direk istemiyorlar. Taahhüt sürene veya 12 aya bölüp faturana yansıtıyorlar.
Daha önce evinde internet bağlandıysa bu parayı vermene de gerek yok. Sinyal verip geçecekler.
Evimde internet yok bugün bir çok firma ile görüştüm 75 tl den 120 tl ye kadar kurulum aktivasyon ücreti alıyorlar .ancak taahüt verirsen o ayrı.ben niye 1-2 sene zincirli kalayım belki 5.ayımda bir sorun cıkacak baska iss geçicem

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Evimde internet yok bugün bir çok firma ile görüştüm 75 tl den 120 tl ye kadar kurulum aktivasyon ücreti alıyorlar .ancak taahüt verirsen o ayrı.ben niye 1-2 sene zincirli kalayım belki 5.ayımda bir sorun cıkacak baska iss geçicem
Tercih meselesi.
Örneğin altyapı sahibi, 7/24 ulaşılabilir müşteri hizmetleri, sabit ücret gibi özellikleri bulunan isslerin kazancını garantilemek için taahhüt yapmak istemesi gayet normal. Bahsettiğin gibi 3. 5. ayda sorun yaşadığında altyapının sahibi olan issden hizmet alıyorsan sorunun hızlıca çözülecektir. Kendi müşterilerini öncelikli tuttuklarından en iyi bakım, onarım hizmeti onlarda olur. Diğer isslerde it ite it kuyruğuna hesabı iletişim ve hizmet sorunları yaşatabilir. Zaten şikayetlere bakacaksanda fazlasıyla yaşanıyor.
Altyapın gayet sağlıklı ve stabilse diğer issler tercih edilebilir.
Benim bildiğim şuan altyapı sahibi olan TürkTelekom ve Superonline var. Türknet'in de çok az bir bölgede kendi altyapısı var diye biliyorum.

1 2 çalışanla açılan, sadece belli başlı yerlerde hizmet veren isslerede mesai saatleri içerisinde bile ulaşamayabilir, her ay habersiz fiyat artışı yapabilir. Bunları listeye bile almak istemem.