crysta
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ugulama ücreti veya uygulama içi satın alımların hangi ülkede ne kadar olduğunu nasıl görebilirim? veya görebilir miyiz? Teşekkürler.
vpn ile denehocam bir kaç şekilde denedim telefonun komple ayarları mahvoldu yine de Türkiye üzerinden gösteriyor fiyatları. Detayını biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.
hocam bir kaç şekilde denedim telefonun komple ayarları mahvoldu yine de Türkiye üzerinden gösteriyor fiyatları. Detayını biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.bunu telefonda görmek için dili ve bölgeyi değiştirmen gerekebilir.
vpn ile denehocam bir kaç şekilde denedim telefonun komple ayarları mahvoldu yine de Türkiye üzerinden gösteriyor fiyatları. Detayını biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.
ücretli uygulamaların fiyatları için işe yaradı teşekkür ederim ancak hala uygulama içi satın almaları çözemedim.vpn ile dene
onu bilemiyorum; telefonun dilini vs değiştirO uygulamanın ayarlar kısmında ülke değiştirme gibi bir seçenek varsa istediğin ülkeyi değiştir, fiyatlar değişecektir.
hıcam sadece dil değişiyor çoğunda, konuma göre fiyatları gösteriyor.