Yardım Kuşum Çok Hasta?

yigityildiz_0

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Merhaba muhabbet kuşum var birtane çok iyi bakmaya çalışıyoruz çok ilgileniyoruz çıkartıyoruz çok olabildiğince oda içinde. 6 yaşında.
1. Sorum: 6 yaşında ve daha nekadar yaşar.
2. Sorum: azından köpük falan çıktı hafta oldu tüylerini kabarttı baya kötüydü veterinerden bugün ilaç alıp verdik iyileşecek inşallah önceden de bu tür birkaç hastalığa yakalanmıştı veterinerden aldığımız ilaçla iyileştirdik her seferinde iyileşti aynı ilaçla. Sizce yaşlandı mı?
Veteriner soğuk ceyran da kaldmıştır ondan olmuştur dedi ama ölecek diye çok korkuyorum.
Yaşlılıktan mı olur 6 yaşında bir kuş çok mu yaşlı dur. Normalde hasta değilken baya iyi hareketli birden böyle hastalandı muhtemelen ceyranda haldı.

MegaTechno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
Merhaba muhabbet kuşum var birtane çok iyi bakmaya çalışıyoruz çok ilgileniyoruz çıkartıyoruz çok olabildiğince oda içinde. 6 yaşında.
1. Sorum: 6 yaşında ve daha nekadar yaşar.
2. Sorum: azından köpük falan çıktı hafta oldu tüylerini kabarttı baya kötüydü veterinerden bugün ilaç alıp verdik iyileşecek inşallah önceden de bu tür birkaç hastalığa yakalanmıştı veterinerden aldığımız ilaçla iyileştirdik her seferinde iyileşti aynı ilaçla. Sizce yaşlandı mı?
Veteriner soğuk ceyran da kaldmıştır ondan olmuştur dedi ama ölecek diye çok korkuyorum.
Yaşlılıktan mı olur 6 yaşında bir kuş çok mu yaşlı dur. Normalde hasta değilken baya iyi hareketli birden böyle hastalandı muhtemelen ceyranda haldı.
Kuşlar yaslansa bile öleceği anlamına gelmez.İyi bakılıp bakilmamasina bakarak 14 yaşına kadar maksimum yaşar.12 yaşından sonra bu endişeyi duyabilirsiniz veya 11 oysa şuan daha yetişkin bir kuş .
1-2 yavru-Ergen
2-4-Ergen-Genç
4-8 Yetişkin
8-12-Yaşli
12-14-Olmesine az kaldı her an ölebilir
Diyebiliriz kuşlar için.Vereriner hekimin tavsiyelerini dinlemelisiniz.kusunuz şuan yetişkin bir kuş.Ve yaşlı iken bile bu kadar endişeye gerek yok 12sine geldikten sonra ise artik öleceğine kesin bakabilirsin iz.Zaten buradan sonra da kural.