rexnye
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Ben son zamanlarda kendimi iyi hissetmiyorum ayrıca bir sorunum daha var ne zamandır bundan dolayı derslerime odaklanamıyorum oyun oynarken vs. insanlarla konuşurken biranda içimden sayı saymaya başlıyorum 1,2,3,4,5,6,7.. dalıp gidiyorum. Özellikle insanlarla konuşurken karşımdaki kişinin cümlesinin içinde bir sayı geçerse direkt o sayıdan devam edip saymaya başlıyorum.Aslında bu alışkanlığım uykuya dalmak için kullanıyordum içimden 150 kadar sayıyordum sonra bir baktım ki gün içerisindede içimden sayıyorum ilk başlarda pek sıkıntı olucağını düşünmemiştim fakat arıtk bu bir sorun benim için ): . Birde eğer daldıysam gözüm uzaklara dalıyor birisi beni uyarana,dürtmesi gerekiyor,aksi taktirde 2000/3000'e kadar saymışlığım var bu alışkanlığımdan vazgeçemiyorum.
Sizce ne yapmalıyım bana yardım eder misiniz artık bu benim için sorun olmaya başladı insanlarla konuşurken vs. benim onları kâle almadığımı düşünüyorlar.Benim iyi olmadığımı söylüyorlar sizce ne yapmam gerek
Sizce ne yapmalıyım bana yardım eder misiniz artık bu benim için sorun olmaya başladı insanlarla konuşurken vs. benim onları kâle almadığımı düşünüyorlar.Benim iyi olmadığımı söylüyorlar sizce ne yapmam gerek