niyazi5859
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,085
Destekliyor.Windows 7 ile uyumlu olmayabilir.
Sürümünüz güncel mi ?Destekliyor.
Ne sürümüSürümünüz güncel mi ?
Windows 7 , çünkü windows 7 hatası var en yukarıda.Ne sürümü
Windows hiç guncellemedim güncellesem sorun çıkar mı Intel core 2 Duo var ve 2gb ramWindows 7 , çünkü windows 7 hatası var en yukarıda.
Emin değilim, os'lar hakkında fazla bilgim bulunmamakta.Windows hiç guncellemedim güncellesem sorun çıkar mı Intel core 2 Duo var ve 2gb ram
Hiç guncellemedim dediğim bilgisayarı verdikleri gibi kullandım Windows update bölümüne hiç girmedim bilgisayarda benim değil zaten bir ara w8.1 kullanırken updatte kalmıştıWindows 7 , çünkü windows 7 hatası var en yukarıda.
Birde hocam şunu anlamıyorum buna benzer konuyu bir başkası açıyor bakıyorum bir sürü kişi yardıma gitmiş ben açıyorum sayılı kişiler geliyor mesela siz @UnFrGvnG @phanmetal vb.Emin değilim, os'lar hakkında fazla bilgim bulunmamakta.
Hocam, şu sıralar kimse forumu önemsemiyor rehber yapıyorum eskiden 30 cevap, şimdi 3 kişi yok.Hiç guncellemedim dediğim bilgisayarı verdikleri gibi kullandım Windows update bölümüne hiç girmedim bilgisayarda benim değil zaten bir ara w8.1 kullanırken updatte kalmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde hocam şunu anlamıyorum buna benzer konuyu bir başkası açıyor bakıyorum bir sürü kişi yardıma gitmiş ben açıyorum bazı kişiler geliyor
Mesela bende girdim ama anlamadığım için cevap yazamıyorum.Birde hocam şunu anlamıyorum buna benzer konuyu bir başkası açıyor bakıyorum bir sürü kişi yardıma gitmiş ben açıyorum sayılı kişiler geliyor mesela siz @UnFrGvnG @phanmetal vb.
Hocam windows update yapmak istedim son sürüm w7 olsun diye ama bu hatayı aldımHocam, şu sıralar kimse forumu önemsemiyor rehber yapıyorum eskiden 30 cevap, şimdi 3 kişi yok.
Hocam, bu hata ile ilgili bir bilgim yol maalesef.Hocam windows update yapmak istedim son sürüm w7 olsun diye ama bu hatayı aldım
Ekli dosyayı görüntüle 153003
Bu hatalarda beni bulur yıllarca kötü bilgisayara sahip ol sonra o bozulsun sonra geforce now çıksın ve sevin ondan sonra internetine bak ve üzül sonra azda olsa kassın de girmek iste hata versin.Hocam, bu hata ile ilgili bir bilgim yol maalesef.
Bilgisayarın 8.1 açmaz mı?Bu hatalarda beni bulur yıllarca kötü bilgisayara sahip ol sonra o bozulsun sonra geforce now çıksın ve sevin ondan sonra internetine bak ve üzül sonra azda olsa kassın de girmek iste hata versin.
İşletim sistemini değiştiremem emanet.Bilgisayarın 8.1 açmaz mı?
Ama açsa kurardın sanırım.
O zaman yapacak bir şey yok. Ya da hata ile ilgili ayrı bir konu aç.İşletim sistemini değiştiremem emanet.
Hocam zaten bu konuyu açtım ya hatayla ilgili.O zaman yapacak bir şey yok. Ya da hata ile ilgili ayrı bir konu aç.
Hayır başta hatayı bilmiyordun bakan kişiler geforce now ile sıkıntı var sanacak ama sen direkt bu hata ile konu açarsan daha fazla kişi gelebiliir.Hocam zaten bu konuyu açtım ya hatayla ilgili.
Uygulama Windows Vista desteği üzerinde çalışıyor.Arkadaşlar geforce now chrome üzerinden bağlanıyordum ama beta da ben geforce now uygulamasını indiremiyorum bu hata çıkıyor
Ekli dosyayı görüntüle 152984
Sonra bu
Ekli dosyayı görüntüle 152985
Çıkıyor ne yapmam lazım
Denedim hocam olmadı ve windows 7 diye seçenekte yok zaten tikte yoktu ki yani işraetli değildiUygulama Windows Vista desteği üzerinde çalışıyor.
Uygulama üzerinden özelliklerden,bu programı uyumluluk modunda çalıştır tikini kaldırın.
Olmaz ise Windows 7'yi işaretleyin.
İnternet explorer yönlendiriyor ama internet explorer çalışmıyor kiWindows 7 kullanıyor.
Fakat güncel değil. Windows 7 için bir güncelleme gerekiyor diyor. Evet dedikten sonra güncellemeyi kurun.
Hmm,ana tarayıcı Explorer mı ?İnternet explorer yönlendiriyor ama internet explorer çalışmıyor ki
Download Platform Update for Windows 7 from Official Microsoft Download Center buradaki güncellemeye yönlendirdi internet explorer üzerinden linki kopyaladım googlede yapıştırdım bunu indirmek ekran kartsız intel core 2 duo ve 2gb ram sisteme zarar verir mi veya windows update te kalır mıWindows 7 kullanıyor.
Fakat güncel değil. Windows 7 için bir güncelleme gerekiyor diyor. Evet dedikten sonra güncellemeyi kurun.
Kalmaz,veriler yedekli mi?Download Platform Update for Windows 7 from Official Microsoft Download Center buradaki güncellemeye yönlendirdi internet explorer üzerinden linki kopyaladım googlede yapıştırdım bunu indirmek ekran kartsız intel core 2 duo ve 2gb ram sisteme zarar verir mi veya windows update te kalır mı
Evet hocam emanet olduğu için uğraşmak istemiyorum bilgisayarım bozulmadan önce windows update ile başım yanmıştı zaten windows update oldu sonra 24 saat 36 saat yeniden başlamadı çok uğraştırdıKalmaz,veriler yedekli mi?
Ama emanetse bence uğraşmayın Uptade ile vesaire.
En kısa sürede Windows 8.1'e geçilmeli.Evet hocam emanet olduğu için uğraşmak istemiyorum bilgisayarım bozulmadan önce windows update ile başım yanmıştı zaten windows update oldu sonra 24 saat 36 saat yeniden başlamadı çok uğraştırdı