Nymphext
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 189
bu hafta 4200tlye telefon alacağım ikimci el poco f2 pro buldum bunun rakibi var mı bu fiyata(4200 son fiyat)
iyi tel garantisi yok sa rom kurmanı öneririm daha iyi olur kamera içinse gcam kur fark ederbu hafta 4200tlye telefon alacağım ikimci el poco f2 pro buldum bunun rakibi var mı bu fiyata(4200 son fiyat)
Daha ucuza Xiaomi öneririm, kendim kullanıyorum ve şu ana kadar hiç bir sorun görmedim, oyun, performans, şarj, batarya hiç bir türlü sorunu yok öyle aman aman, daha az para verip daha yüksek performans alabilirsin şahsen, tabi yinede sen bilirsin.bu hafta 4200tlye telefon alacağım ikimci el poco f2 pro buldum bunun rakibi var mı bu fiyata(4200 son fiyat)
Hocam şimdi fark ettim yalnız 5K o telefonbu hafta 4200tlye telefon alacağım ikimci el poco f2 pro buldum bunun rakibi var mı bu fiyata(4200 son fiyat)
Çöp telefon, gerek kalın olması gerek ısınma sorunlarının olması bu telefonu alınamaz hale getiriyor..![]()
Samsung Galaxy M51 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy M51 128 GB fiyatlarını Akakçe ile takip et! Samsung Galaxy M51 128 GB özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Temizse alınır.bu hafta 4200tlye telefon alacağım ikimci el poco f2 pro buldum bunun rakibi var mı bu fiyata(4200 son fiyat)
bu hafta 4200tlye telefon alacağım ikimci el poco f2 pro buldum bunun rakibi var mı bu fiyata(4200 son fiyat)
ikinci elHocam şimdi fark ettim yalnız 5K o telefon
16 ay garantisi var temiz cihaz hocamTemizse alınır.
Alınır o zaman.ikinci el
16 ay garantisi var temiz cihaz hocam
Bence de alınmaz ama nedeni cihazın çöp olması değil şu anki fiyatına daha iyi cihazların alınabilir olmasıdır. Kamerasıyla, bataryasıyla gayet başarılı bir cihaz M51.Çöp telefon, gerek kalın olması gerek ısınma sorunlarının olması bu telefonu alınamaz hale getiriyor..
Fakat batarya ısınma sorunlarına yol açıyor, ayrıca kalın olduğu içinde kullanılamaz geliyor bana, piyasada daha kaliteli ve portatif cihazlar varken bu ürün alınmaz.Bence de alınmaz ama nedeni cihazın çöp olması değil şu anki fiyatına daha iyi cihazların alınabilir olmasıdır. Kamerasıyla, bataryasıyla gayet başarılı bir cihaz M51.