Youtube Hazirandan Itibaren Tüm Videolara Reklam Getiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Her yerde ve her şeyde reklam zaten. Tamamen her şeyi reklam yapsınlar o zaman. Sadece reklam seyredelim.
Ama iyi ki Adblock Plus kullanıyorum. Reklamları görmüyorum ve kafam rahat.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Ayıp ya, niye tamamen reklama geçilmiyor? Reklama geçilsin direkt. Sadece reklam yayınlansın.

realsim85

Asistan
Reaksiyon puanı
99
insanların keyif aldığı bir geri dönüş aldığı ,haz elde ettiği ne varsa orada bir engelleme bir zorluk bir vergi ne bileyim işte bir zorluk kesinlikle oluyor garip....

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Herkes YouTube'yi kötulemiş
onlar bize bu hizmeti ücretsiz bir şekilde sunuyorlar onlarında para kazanması gerekiyor.Siz hala YouTube'nin ücretsiz olduğuna sevinin.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hüseyin Kağıt'ın bir şarkısı vardı Zehir bile parayla Mutluluk bedava olur mu diye :)

Youtube babasının hayrına mı sana bedava şey izletecek bütün gün tabii reklam koyacak. Reklam istemiyorsan premium üyelik al diyecek yok ben premium üyeliğe para vermem diyorsan reklamları izleyecen o zaman bu kadar basit ...

Cenneti geçtim cehenneme gitmek için bile bir şeyler yapman gerekirken youtube ne yapsın sana. bu dünyada...

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Uzun zamandır premium kullanıyorum bizi de etkilemez inş :)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Herkes YouTube'yi kötulemiş
onlar bize bu hizmeti ücretsiz bir şekilde sunuyorlar onlarında para kazanması gerekiyor.Siz hala YouTube'nin ücretsiz olduğuna sevinin.
Bir yere kadar haklısınız onların da para kazanması gerekli lakin bu para kazanma hırsı yüzünden izleme zevkini yerlerde süründürmemeleri gerekli derim. 3 dk lık videoya bile 2 reklam koyarsa illaki birileri bundan rahatsız olur.Onların para kazanmaya ihtiyaçları olsa bile benimde reklam izlelemek gibi bir durumum söz konusu.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
5 +1 kişilik aile paketi 25.9 TL mi ney youtube için. Bende bayadır Youtube Premium kullanıyorum gayet güzel bir nimet. Kişi başı 5 TL ye kafan rahat Youtube kullanıyon arka planda çalma var yanında Youtube Müzik ücretsiz ayrıca.
Bu parayı vermek istemiyorsan adam sana reklam izletir. Bu Youtube u savunmakta değil ayrıca olması gereken o zaten. ( Sömürücü düzen seni ona almaya mecbur etmek zorunda :) )

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Bence şöyle bir şey yapsınlar, bütün reklamları videonun başında göstersinler.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,762
5. Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...