Anlamı içindeki apu kart yani ekran kartının anlamıdır.Merhabalar. Apu hazır sistem aldım. İşlemcinin sonunda 'ge' vardı. Bu sondaki 'ge' ne anlama geliyor?
İşlemci: Ryzen 3 4300ge
Teşekkürler. Peki oyunlarda performansı nasıl?Anlamı içindeki apu kart yani ekran kartının anlamıdır.
Sonunda G ve Ge olan işlemciler apu olmaktadır.
4300ge gene oyun oynatır fakat 2200g veya 3400g kadar performans veremez.Teşekkürler. Peki oyunlarda performansı nasıl?
Yardımın için sağol.4300ge gene oyun oynatır fakat 2200g veya 3400g kadar performans veremez.
Çok bir şey beklemeyin.
Ryzen 3 4300GE daha az enerji tüketirken, Ryzen 3 4300G'ye göre GHz'i azıcık kısılmış bir işlemcidirMerhabalar. Apu hazır sistem aldım. İşlemcinin sonunda 'ge' vardı. Bu sondaki 'ge' ne anlama geliyor?
İşlemci: Ryzen 3 4300ge
Konu cevaplanmıştır üstüne mesaj yazmaya gerek yokturRyzen 3 4300GE daha az enerji tüketirken, Ryzen 3 4300G'ye göre GHz'i azıcık kısılmış bir işlemcidir![]()
Eksik bilgi vermişsin, bende üstüne ekledimKonu cevaplanmıştır üstüne mesaj yazmaya gerek yoktur![]()
Arkadaş onu sormamış tekrar gözden geçirEksik bilgi vermişsin, bende üstüne ekledim![]()
"GE" ibaresini sormuş, bende cevabımı verdim..Arkadaş onu sormamış tekrar gözden geçir![]()
FArklı sorunun cevabını verdin o apu olduğunu anlatıyor gözden geçr demiştim"GE" ibaresini sormuş, bende cevabımı verdim..
Bende diyorum ki, "G" ve "GE" APU işlemciler olsa da, "GE" "G'ye" göre daha az güç tüketmekte. Bilgiyi eksik vermişsin.FArklı sorunun cevabını verdin o apu olduğunu anlatıyor gözden geçr demiştim![]()
Cevap için teşekkürler.Ryzen 3 4300GE daha az enerji tüketirken, Ryzen 3 4300G'ye göre GHz'i azıcık kısılmış bir işlemcidir![]()
Teşekkürler kankam.GE sadece özel cihazlara üretilen APU diye biliyorum.
Kutusu olmaz.
Doğru. Hazır,markalı pc ler için ,AMD nin bu firmalara ürettiği işlemciler.Fazla olunca veya herhangi bi nedenle ,bazen piasada da satılabiliyor. OEM işlemci, diye anılır.GE sadece özel cihazlara üretilen APU diye biliyorum.
Kutusu olmaz.
Daha fazla bilgi zarar vermez.Konu cevaplanmıştır üstüne mesaj yazmaya gerek yoktur![]()
@Koray Umut doğru demiş. 4300G(E) sürümü, OEM için sunulan ve TDP değeri 4300G modeline göre daha düşük olan bir işlemcidir. Tabi o oranda bir performans düşüşü de olur 4300G'ye göre.Arkadaş onu sormamış tekrar gözden geçir![]()
Yardımlarınız için teşekkürler.@Koray Umut doğru demiş. 4300G(E) sürümü, OEM için sunulan ve TDP değeri 4300G modeline göre daha düşük olan bir işlemcidir. Tabi o oranda bir performans düşüşü de olur 4300G'ye göre.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.GE ve G içinde entegre grafik bulunan işlemcilerdir. GE apular günlük kullanım içindir. G apular oyun ve render içindir. 3400G üstü apu önerilmez
Ne demekYardımlarınız için teşekkürler.![]()