Alyx Vance
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,608
Hala 4 gb ram bu dönemde kullanılabilirmi? Ben 2017 de mis gibi kullanıyodum şimdi yetmiyor. Sanırım.... Artık 8 Gb ram alma zamanı
4 GB RAM kesinlikle yetersizdir. Windows zaten yarısını kullanıyor. 2 GB kalıyor ( Win 10 ) 2 GB RAM ile Roblox vb. Oynarsınız anca.Hala 4 gb ram bu dönemde kullanılabilirmi? Ben 2017 de mis gibi kullanıyodum şimdi yetmiyor. Sanırım.... Artık 8 Gb ram alma zamanı
Ben oyun oynıcam demedimki?4 GB RAM kesinlikle yetersizdir. Windows zaten yarısını kullanıyor. 2 GB kalıyor ( Win 10 ) 2 GB RAM ile Roblox vb. Oynarsınız anca.
8 GB RAM alırsanız gayet iyi olur. Şu anki sistem özellikleriniz nedir?Ben oyun oynıcam demedimki?
E programlarada yetersiz googlede bir kaç sekme açarsın anca hele hele videoluysa açamassın bile.Ben oyun oynıcam demedimki?
Kesinlikle yeterli değil. Ofis-Ev kullanımında bile bazen yetersiz gelebiliyor.Hala 4 gb ram bu dönemde kullanılabilirmi? Ben 2017 de mis gibi kullanıyodum şimdi yetmiyor. Sanırım.... Artık 8 Gb ram alma zamanı
Intel core i3 2328m8 GB RAM alırsanız gayet iyi olur. Şu anki sistem özellikleriniz nedir?
ama ssd var artısı olurmuö?E programlarada yetersiz googlede bir kaç sekme açarsın anca hele hele videoluysa açamassın bile.
Bi 4 GB RAM daha alırsanız, günlük kullanım için yetecektirIntel core i3 2328m
4gb ram
İntel hd graphics 3000
Laptop 8 yıllık falan bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ssd var artısı olurmuö?
O PC'ye Win8 ya da Win7 yakışır eğer RAMİ değiştirirsen Win10 kurabilirsin.Hala 4 gb ram bu dönemde kullanılabilirmi? Ben 2017 de mis gibi kullanıyodum şimdi yetmiyor. Sanırım.... Artık 8 Gb ram alma zamanı
Ekran kartı yok bikere Ben Cod Warzonede GTX 1650 Tİ kartıyla 70 FPS zor görürken o entegre grafik ile anca 5 FPS alır.Windows'ta sorun yaşarsınız linux için ideal. Oyun oynamak için işe belli başlı oyunlarda sorun olmaz ama sınırları biraz aştığınızda 4gb ram yetmez minimum 8gb zorunlu artık ama cod warzone gibi oyunlar için 8gb bile yetersiz sorun yaşamadan her oyunu oynamak istiyorsanız 16gb ideal.
Zaten çöp bu minecraft cs go falan 10 fps veriyor yeni pc için para biriktiriyom4 GB RAM sisteminize yetmez. Zaten windows 2 gb kullanıyor (windows 10'da) geri kalan 2 gb ise çok düşük sistemli oyunları oynarsınız (roblox falan oynayabilirsiniz)
4 GB ram alın sizin için çok iyi olur.
Zaten ilk aldığımda win 8 di bilgisayarcı win 10 yapmışO PC'ye Win8 ya da Win7 yakışır eğer RAMİ değiştirirsen Win10 kurabilirsin.
Artık en az 8gb kullanılmalı.Hala 4 gb ram bu dönemde kullanılabilirmi? Ben 2017 de mis gibi kullanıyodum şimdi yetmiyor. Sanırım.... Artık 8 Gb ram alma zamanı
Geri Win8 kur PC rahat eder.Zaten çöp bu minecraft cs go falan 10 fps veriyor yeni pc için para biriktiriyom
Zaten ilk aldığımda win 8 di bilgisayarcı win 10 yapmış
Ben CS:GO Oynuyorum (50-60 fps)4 GB RAM kesinlikle yetersizdir. Windows zaten yarısını kullanıyor. 2 GB kalıyor ( Win 10 ) 2 GB RAM ile Roblox vb. Oynarsınız anca.
Gpu-Z'den Baksın (windows bazen Görmüyor)entegre grafik ile anca 5 FPS alır.
Linux'te Ne Oynuyacak ki?Windows'ta sorun yaşarsınız linux için ideal.
Ben 50 Sekme AçıyorumE programlarada yetersiz googlede bir kaç sekme açarsın anca hele hele videoluysa açamassın bile.
Olabilir ama Atıyorum bir oyun açtı alt tab yaparak google giremez.Ben CS:GO Oynuyorum (50-60 fps)
Gpu-Z'den Baksın (windows bazen Görmüyor)
Linux'te Ne Oynuyacak ki?
Ben 50 Sekme Açıyorum(Sistem Özelliklerime Hakkında'dan Bakabilirsiniz) (2021)
Bence sistem orta olsa bile, Sata 3 bir HDD bile iş görüyor. Abartıyorlar.Günlük kullanım için basit işlerde işinizi görür fakat akıcı ve rahat bir kullanım için 8 GB bellek artık şart oldu.
Ayrıca Windows 10 bir sistem için iyi bir işlemci ve SSD gerekiyor. 4 GB bellek de kesinlikle yeterli değil. 8 olmak zorunda. Diğer türlü pek akıcı olmuyor.
Yani, abartanlar var fakat SSD ile geçişlerde önemli derecede fark olduğunu kendim test ederek onayladım. Bazı kişiler fazla abartıyor olabilir ama kesinlikle etkisi olduğunu (şahsen) düşünüyorum.Bence sistem orta olsa bile, Sata 3 bir HDD bile iş görüyor. Abartıyorlar.