Bilgisayarımın Temperli Camı Kırıldı

Hero 0.1

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Merhaba Corsair Spec Delta RGB kasa sahibiyim bugün kasamın içerisini temizleyecektim ancak temperli cam elimde dağıldı nereden tekrar alabilirim

qp.com üzerinde satılıyor ancak ne kadar güvenilir bir fikrim yok

Yardımlarınız için Teşekkürler

Sitenin güvenli olduğundan emin misiniz? Hiç iç açıcı gelmedi bana. İlk defa görüyorum bu siteyi.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Sitenin güvenli olduğundan emin misiniz? Hiç iç açıcı gelmedi bana. İlk defa görüyorum bu siteyi.
Site güvenilir bilgisayar toplamayla uğraşırsan ne kadar bilinmedik ama güvenilir site olduğunu görüyorsun gaming.gen gamegaraj vs. vs.

Reaksiyon puanı
4,093

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,396

TEXAST5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Konu açmamın üzerinden ne kadar bir süre geçti bilmiyorum ama para vermedin temin etmeyi başardım bunun için corsair ile iletişime geçtim farklı bir cam takabilir miyim vs diye onlar da seri numarası ve fatura bilgisi istediler daha sonrada temperli camı gönderebileceklerini adres bilgisi vermemi istediler ve herhangi bir para ödemeden getirtebildim

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler !

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Konu açmamın üzerinden ne kadar bir süre geçti bilmiyorum ama para vermedin temin etmeyi başardım bunun için corsair ile iletişime geçtim farklı bir cam takabilir miyim vs diye onlar da seri numarası ve fatura bilgisi istediler daha sonrada temperli camı gönderebileceklerini adres bilgisi vermemi istediler ve herhangi bir para ödemeden getirtebildim

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler !
Instagram da görmüştüm birinde ücretsiz kulaklık göndermişler, bence en iyi ekipman markası corsair