Xinzu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 895
Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda değerler bu aralıklarda, her hangi bir sıkıntı var mı sizce?
kaç gb ram var?Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda değerler bu aralıklarda, her hangi bir sıkıntı var mı sizce?
GTX 1060 6GBSisteminizi ve işletim sisteminizi yazar mısınız?
Ramim 16GB ve Kaspersky ile Malwarebytes kullanıyorumkaç gb ram var?
4-8 için normaldir fakat 12gb ve üzeri ram var ise biraz sıkıntıya giriyor.arkada sürekli çalışan uygulama(antivirüs gibi) varsa 10-12gb için normal gibidir.
edit:derste hoca soru sordu oyüzden geç yazdım k.b.
kaspersky varsa normal.GTX 1060 6GB
R5 2600X
Corsair Venegance RGB PRO 16GB 3200Mhz CL16 RAM
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramim 16GB ve Kaspersky ile MBAB kullanıyorum
Arka planda uygulama çalışıyormu?GTX 1060 6GB
R5 2600X
16gb için pek normal değil gibi ama görev yöneticisinden kaspersky ile malware kaç mb yiyor onada bir bakabilirmisinizGTX 1060 6GB
R5 2600X
Ramim 16GB ve Kaspersky ile Malwarebytes kullanıyorum
Ortalama 8 mb ayrıca şuan tarayıcı açık kullanım %35.16gb için pek normal değil gibi ama görev yöneticisinden kaspersky ile malware kaç mb yiyor onada bir bakabilirmisiniz
epic games,steam,zoom falan hepsi arkaplandamı o fotodakilerinOrtalama 8 mb ayrıca şuan tarayıcı açık kullanım %35.
Evetepic games,steam,zoom falan hepsi arkaplandamı o fotodakilerin
Ek olarak virüs taraması yaptım ve herhangi bir sonuç çıkmadı...
Evet
Hepsini kapatırsan %5'lik bir düşüş söz konusu.epic games,steam,zoom falan hepsi arkaplandamı o fotodakilerin
hepsi açıksa normal gibi duruyorEk olarak virüs taraması yaptım ve herhangi bir sonuç çıkmadı...
Evet
başlangıç uygulamalarına eklenmiş olabilirBir şey farkettim, görev yöneticisinde açmadığım uygulamlar çalışıyor gözüküyor. Groove müzik ve fotoğraflar uygulamaları.
Onlar normaldir hocam çalışmasını istemiyorsanız bu videodan yardım alabilirsiniz.Bir şey farkettim, görev yöneticisinde açmadığım uygulamlar çalışıyor gözüküyor. Groove müzik ve fotoğraflar uygulamaları.
Şuan yeniden başlattım bilgisayarı, hiç bir programı kapamadan kullanırsam 16 gb'nin 5'ini yiyor.Onlar normaldir hocam çalışmasını istemiyorsanız bu videodan yardım alabilirsiniz.
Normal değil hocam isterseniz format atın.Şuan yeniden başlattım bilgisayarı, hiç bir programı kapamadan kullanırsam 16 gb'nin 5'ini yiyor.
Rica ederimcevaplarınız içi teşekkür ederim![]()
Bendede hemen hemen böyle, arkaplandaki bütün uygulamları kapatınca kullanım %20'ye düşüverdiNormal gibi Ekli dosyayı görüntüle 152414bendede böyle durumlar %40 falan kullanıyor