Daha detaylı yazar mısınız?lütfen yardım edin edin
sildimWindows hala duruyor değil mi, silmedin?
benubuntuya geçtim beğenmedim internetten windows8 iso dosyasını indirdim flash a attım ama gerisi gelmediDaha detaylı yazar mısınız?
sevmedimGeçmeyin zaten niye geçiyorsunuz
Flash belleğe direk atarsanız olmaz ıso dosyasını. Ventoy benzeri bir program ile yazdırmanız gerekmekte (rufus linuxta çalışmıyor)sevmedim
ventoyu indirdim nasıl atacam flashaFlash belleğe direk atarsanız olmaz ıso dosyasını. Ventoy benzeri bir program ile yazdırmanız gerekmekte (rufus linuxta çalışmıyor)
neden?Virtualbox iniyor mu acaba Ubuntu'ya?
Virtualbox indirip sanal makine kurup oradan USB'yi yazdırabilirsiniz diye düşünmüştüm.neden?
başka yolu yokmu ?neden?
Vardır illaha ki. Ben bilmiyorum.başka yolu yokmu ?
ventoyu indirdim nasıl atacam flashaFlash belleğe direk atarsanız olmaz ıso dosyasını. Ventoy benzeri bir program ile yazdırmanız gerekmekte (rufus linuxta çalışmıyor)
bende tam biilmiyorum ama youtubeden bulayımventoyu indirdim nasıl atacam flasha
Yanlış bilgi vermeyin. Etcher da kullanabilir, Rufus da kullanabilir. Etcher linux desteği var fakat Rufus'u Wine ile çalıştırması mümkün. WoeUSB-ng'yi kurup iso dosyasını WoeUSB ile yazdırın. Dd komutunu da windows iso dosyaları için kullanmayın.Flash belleğe direk atarsanız olmaz ıso dosyasını. Ventoy benzeri bir program ile yazdırmanız gerekmekte (rufus linuxta çalışmıyor)
Bu yazını raporladım. Daha anlaşılır,detaylı bir şekilde yazar mısın?lütfen yardım edin edin
wine ile takıldığı zaman takılan aygıtları (flash-telefon-direksiyon) ne varsa görmez.mesela ben wine ile live for speed oynuyorum benim direksiyon setimi görmüyorYanlış bilgi vermeyin. Etcher da kullanabilir, Rufus da kullanabilir. Etcher linux desteği var fakat Rufus'u Wine ile çalıştırması mümkün. WoeUSB-ng'yi kurup iso dosyasını WoeUSB ile yazdırın. Dd komutunu da windows iso dosyaları için kullanmayın.
evet kuruluyor. Buradan indirebilirsin: https://download.virtualbox.org/virtualbox/6.1.22/virtualbox-6.1_6.1.22-144080~Ubuntu~eoan_amd64.debVirtualbox iniyor mu acaba Ubuntu'ya?
Her dağıtımda görmeyebiliyor. Zaten kullanabileceği tek şey WoeUSB-ng şuan için.wine ile takıldığı zaman takılan aygıtları (flash-telefon-direksiyon) ne varsa görmez.mesela ben wine ile live for speed oynuyorum benim direksiyon setimi görmüyor
sanal makine takılı usb'yi görücekmievet kuruluyor. Buradan indirebilirsin: https://download.virtualbox.org/virtualbox/6.1.22/virtualbox-6.1_6.1.22-144080~Ubuntu~eoan_amd64.deb
Sanal makine görmez yalnız usb belleğievet kuruluyor. Buradan indirebilirsin: https://download.virtualbox.org/virtualbox/6.1.22/virtualbox-6.1_6.1.22-144080~Ubuntu~eoan_amd64.deb
bende xubuntu 20.04var görmüyor arkadaşın sürümü belli değil fakat ubuntu-debian tabanlı muhtemelen onunkine görmicektirHer dağıtımda görmeyebiliyor. Zaten kullanabileceği tek şey WoeUSB-ng şuan için.
evet görüyor. ama ayarı açman gerek.sanal makine takılı usb'yi görücekmi
Biliyorum? Fakat çalışması da mümkün.bende xubuntu 20.04var görmüyor arkadaşın sürümü belli değil fakat ubuntu-debian tabanlı muhtemelen onunkine görmicektir