Ben ücretsiz indireyim ama Crysis gibi güzel olsun demedim ne bu ukalalık gelene geçene laf atmışsınMario,
Nedir bu ücretsiz hevesiniz.. Bedava olan birşeyin iyi olmasını beklemekde saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Virüs programında crackliyse ondan vermiyor olabilir![]()
Mantıksız sorulara ukalalık yaptığım doğrudur.Ben ücretsiz indireyim ama Crysis gibi güzel olsun demedim ne bu ukalalık gelene geçene laf atmışsın
Ücretsiz oyun önerisi mi mantıksız ? Anana babana sabır diliyorum hala laf atma derdinde. Beynin orada süs değil kullanmanı tavsiye ederim. Ben burada Gta istemiyorum LoL ücretsiz değil mi CS:GO ücretsiz değil mi eminim masaüstünde bu oyunlardan en az biri vardır.Mantıksız sorulara ukalalık yaptığım doğrudur.
Tamam o zaman diyorum ya mario oyna.Hatta kral oyun tavsiye ederim aç hepsi beleş![]()
Uğraşıp cevapladığın için çok teşekkürler <3Forumda ücretsiz ve düşük sistem gereksinimli oyun konusu dolu. Oyunların %99 u eski olduğundan farklı sonuç elde edemeyebilirsin.
- War Thunder
- CRSED: F.O.A.D.
- Black Squad
- Team Fortress 2
- War Rock
- Point Blank
- Little Fighter 2
- Highway Pursuit
- Zango David vs Goliath
- Life is Strange - Episode 1 (Sadece 1. bölüm ücretsiz)
- Life is Strange 2 (Sadece 1. bölüm ücretsiz)
- HITMAN™ 2 (Sadece 1. bölüm ücretsiz)
İndirimlerde uyguna alabileceğin bir kaç oyun daha bırakıyım. Çok bilinen oyunları yazmıyorum. Zamanında CD/DVD ile satılan oyunlardır. Dijital platformlardan da satın alınabiliyor.
- Operation Flashpoint: Dragon Rising
- Kult: Heretic Kingdoms
*** Sistem gereksinimlerini yazmadığın için önerilen oyunların sistem gereksinimlerini kontrol et.
Müneccim olmadığım için 20 senelik bilgisayarda çalışacak oyunlarda önerdim 3 5 senelik bilgisayarlarda çalışacak oyunlarda.
Uğraşıp cevapladığın için çok teşekkürler <3Bir kaç tanesini oynadım ve bazılarını oynamadım ama iyi oyunlar yine. Ücretsiz olsalar bile.
Fistful of Frags
Sven Co-op
Heroes & Generals
Soldat
The Expendabros
Alien Swarm: Reactive Drop
No More Room in Hell
Deadswitch 3
Metamorphos
Lütfen sadece konuya cevap versek. Konuyu açan sadece ücretsiz oyun önerisi istemiş. Bu kadar basit.
Uğraşıp cevapladığın için çok teşekkürler <3Eskiden oynadığım oyunlar var
Gta San Andreas
Gta Vice City
Need For Speed Underground 2
CS Go
Half Life 2
- Path of Exile
- Black Squad
- Combat Arms: Reloaded
- Fallout Shelter
- TrackMania Nations Forever
- No More Room in Hell
- Team Fortress 2
- Battlerite
- RISK: Global Domination
- Line of Sight
- Counter-Strike: Global Offensive
- League of Legends
Rica ederim. Bu yer yardımlaşma ve dayanışma forumuUğraşıp cevapladığın için çok teşekkürler <3