RizeliCapkin53
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 89
Abartma. Okadarda kötü değil sistem şu an o fiyat çöp satıyorlarşahsen 2500'den 1 lira fazla vermem sisteme.
Ve bir tık anlayan bir insan 3500 vermez.
Harici bir güç istemeyen bir karttan bahsediyoruz. 300watt gayet yeterli ve ayrıca 1050 ti kart mıdır?PSU ekran kartınız için çok yetersiz.
hayır. Sıfırı derken kastettiğim 1050 Ti sistemler 4200 TLSıfırı falan yok adamın işlemcisi okudunuz mu bilmiyorum ama 3. nesil i5. Yani 8. Veya 9. Nesil i3 gücünde. Sadece ekran kartı güncel.
3000-3250TL bandından gidecektir diye tahmin ediyorum.
Doğru tahmin ediyorsun3000-3250TL bandından gidecektir diye tahmin ediyorum.
300W ile GTX1050 Ti + 9400F sistem kullanan arkadaşım var kâfi bir seviye PSU.PSU ekran kartınız için çok yetersiz.
2300 TL ideal diye düşünüyorum.
Çok yetersiz biraz abartı oldu fakat 300 W anca yetiyor. Bu da PSU'nun tam devirde kullanılmasına sebep oluyor. Ayrıca PSU da büyük bir ihtimalle dandik. Şahsen ben bu sisteme 2500 TL'den fazla vermem.Harici bir güç istemeyen bir karttan bahsediyoruz. 300watt gayet yeterli ve ayrıca 1050 ti kart mıdır?
300w rahat besler.
o kadarda kötü değil mi ?Abartma. Okadarda kötü değil sistem şu an o fiyat çöp satıyorlar
2700 TL ama ekran kartı fiyatları şu an uçtuo kadarda kötü değil mi ?
Sadece ekran kartı ekleyeceğim sisteme ve bu sistem hem güncel hemde daha iyi olacak![]()
daha eksikleri.o kadarda kötü değil mi ?
Sadece ekran kartı ekleyeceğim sisteme ve bu sistem hem güncel hemde daha iyi olacak![]()
Eksikleri dediğin adamlar burda 4200 e kadar satabilirsin demiş.daha eksikleri.
Benim kendi sistemim var. Örnek verdim.2700 TL ama ekran kartı fiyatları şu an uçtu
şimdiden hayırlı olsun
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
zaten 2500 e almıştımÇok yetersiz biraz abartı oldu fakat 300 W anca yetiyor. Bu da PSU'nun tam devirde kullanılmasına sebep oluyor. Ayrıca PSU da büyük bir ihtimalle dandik. Şahsen ben bu sisteme 2500 TL'den fazla vermem.
yanlış yazmışım hatta yazmamışım 120 gb sdd 1 tb hardisk varEksikleri dediğin adamlar burda 4200 e kadar satabilirsin demiş.
kasa alacaksın ssd alacaksın başka ne eksiği var ki bu arkadaşın sisteminde ssd bile yoktur tahminimce. 4200 e kadar güncel ve bu sisteme denk bir sistem zor olmasa gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim kendi sistemim var. Örnek verdim.
anakartı H110M PRO-VD ile değiştiricem işlemci şuanlık düşünmedim ne takabilirim diye 16 gb yapıcam iki slot olarakEksikleri dediğin adamlar burda 4200 e kadar satabilirsin demiş.
kasa alacaksın ssd alacaksın başka ne eksiği var ki bu arkadaşın sisteminde ssd bile yoktur tahminimce. 4200 e kadar güncel ve bu sisteme denk bir sistem zor olmasa gerek.
anakartı H110M PRO-VD ile değiştiricem işlemci şuanlık düşünmedim ne takabilirim diye 16 gb yapıcam iki slot olarakEksikleri dediğin adamlar burda 4200 e kadar satabilirsin demiş.
4500'mü???? ciddi olamazsınız bence3200-4500 TL arası satabilirsin.
2500 e almıştım anakartı değiştirip 16 gb ram yaparsam 3200 falan eder galiba4500'mü???? ciddi olamazsınız bence