Efezzdemir
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
bilgisayara w10 pro 1803 versiyonunu kurmak istiyorum ama internette 1803 iso dosyasını bulamadım,nasıl indirebilirim?
Şu siteden indirebilirsiniz:bilgisayara w10 pro 1803 versiyonunu kurmak istiyorum ama internette 1803 iso dosyasını bulamadım,nasıl indirebilirim?
fakat burada 1803 versiyonunu bulamadımŞu siteden indirebilirsiniz:
Home :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will **** a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the ****** size of files in this list.tb.rg-adguard.net
sağolun hocam,şu an indiriyor,formattan sonra update ı kapatsam yeterli olur mu 1803 versiyonunda kalması içinUniversal MediaCreationTool ile 1507'den 21H1'e kadar olan tüm sürümleri indirebilirsin. TechBench by WZT web sitesi, 1803 sürüm için indirme bağlantıları oluşturmuyor.
cevabınız için sağolun,hallettimMicrosoft Windows and Office ISO Download Tool
This new tool allows an easy and comfortable way to download genuine Microsoft Windows 7, 8.1 and 10, as well as Office 2007, 2010, 2013 and 2016 disk images (ISO) directly from Microsoft's servers.www.heidoc.net
Bu siteden Windows ISO Downloader indirerek tüm sürümlere ulaşabilirsiniz.
Bu sürümün hizmet süresi sona erdiği için Microsoft, bir sonraki güncelleştirmeyi yine de sunuyor. Servislerden Windows Update'i kapatmak yeterli olmayabilir.sağ olun hocam,şu an indiriyor,formattan sonra update ı kapatsam yeterli olur mu 1803 versiyonunda kalması için