Uyguna Nereden Call Of Duty Alınabilir?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Çocukluğumdan beri COD hayranıyım fakat yeni oyunlarını alamıyorum aşırı derece pahalı olduğu için. Fiyatı uygun olduğu için mecburen Battlefield oynuyorum fakat hiç keyif vermiyor. Battle.net Euro bazında satıyor doğal olarak almak imkansıza yakın. Uygun fiyata Call of Duty serisinden oyunları alabileceğim site biliyor musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.

Bir konu açılmış Ruble ile almayla ilgili fakat sanırım o da fixlenmiş telefon numarası ile doğrulama gerektiriyor.

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Yanlış bilmiyorsam EA Play üyeliği alarak aylık 29TL ye tümünü oynayabiliyorsunuz. Yeni çıkmış bir oyunsa 10 saatlik limiti oluyor.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
EA Play üyeliğim var fakat maalesef Battlefield serisi var orada. Call of Duty serisi yok o pakette.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Çocukluğumdan beri COD hayranıyım fakat yeni oyunlarını alamıyorum aşırı derece pahalı olduğu için. Fiyatı uygun olduğu için mecburen Battlefield oynuyorum fakat hiç keyif vermiyor. Battle.net Euro bazında satıyor doğal olarak almak imkansıza yakın. Uygun fiyata Call of Duty serisinden oyunları alabileceğim site biliyor musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.

Bir konu açılmış Ruble ile almayla ilgili fakat sanırım o da fixlenmiş telefon numarası ile doğrulama gerektiriyor.
Ben call of duty modern warfare 2 remastered satın almıştım Battle.net den ama steamde call of duty oyunları %50 indirime girmişti hayla bitmediyse indirim bakmanızı öneririm.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Ben call of duty modern warfare 2 remastered satın almıştım Battle.net den ama steamde call of duty oyunları %50 indirime girmişti hayla bitmediyse indirim bakmanızı öneririm.
Call of Duty Moden Warfare (2019) göremedim sitede satılmıyor sanırım :(

MW2 Remastered kaç Euroydu aldığınızda? Şu an 25 euro indirimli fiyatı mı yoksa normal satış fiyatı mı?

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
indirimde değil galiba 24.99 euro da türk tl olarak 256 tl oluyor kaç tl pek hatırlamıyorum indirimsiz fiyatla almıştım oyunu.
Call of Duty Moden Warfare (2019) göremedim sitede satılmıyor sanırım :(

MW2 Remastered kaç Euroydu aldığınızda? Şu an 25 euro indirimli fiyatı mı yoksa normal satış fiyatı mı?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
indirimde değil galiba 24.99 euro da türk tl olarak 256 tl oluyor kaç tl pek hatırlamıyorum indirimsiz fiyatla almıştım oyunu.
Cod MW buldum indirimli hali 400Tl sağolsunlar çok iyi indirim yapmışlar (!)

Keşke Steame falan gelse en azından kur düşük oluyor orada.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Çok teşekkür ederim alıyorum oyunu. Bende Infinite Warfare vardı da MW ile aynı pakette olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim.
Rica ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim alıyorum oyunu. Bende Infinite Warfare vardı da MW ile aynı pakette olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim.
51 tl olan galiba oyunun paketi altta oyunun fiyatı 123 tl bu arada galiba.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Rica ederim.

51 tl olan galiba oyunun paketi altta oyunun fiyatı 123 tl bu arada galiba.
Aynen şimdi kontrol ettim bende 51TL olanı varmış , alttaki paketi alacağım şimdi.

E bende oyun var gözüktüğü için alamıyorum ama 104TL lik ve 51TL'lik olanı var gözüküyor. MW Remastered yok ki nasıl alacağım

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Aynen şimdi kontrol ettim bende 51TL olanı varmış , alttaki paketi alacağım şimdi.

E bende oyun var gözüktüğü için alamıyorum ama 104TL lik ve 51TL'lik olanı var gözüküyor. MW Remastered yok ki nasıl alacağım
Nasıl steamden attığım linkin paketin altında cod mw remastered satın alın yazıyordu çıkmadımı?

Call of duty modern warfare 2 36 buçuk tl alabilirsin bence.

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Nasıl steamden attığım linkin paketin altında cod mw remastered satın alın yazıyordu çıkmadımı?

Call of duty modern warfare 2 36 buçuk tl alabilirsin bence.
Sanırım siz anlamadın, arkadaş cod remastered istemiyor, cod mw'nin yeni oyunlarını istiyor,
Cod MW 2019 ve Cod Black ops 4 gibi