Murataltug
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,096

FİLİSTİN - TDV İslâm Ansiklopedisi
Akdeniz’in güneydoğu ucunda, Asya ile Afrika arasında köprü konumunda bulunan tarihî bölge.
İnşallah.Döktüğün kanda boğulursun inşallah az kaldı sonun geliyor İsrail.
Ya aynı önemi Doğu Türkistan à neden gostermiyorsunuz, onlar da Müslüman ve aynı ırktaniz. Filistin é gelince ümmet ümmet diye savunuyorsunuz, Doğu Türkistana gelince kör sağır dilsiz oluyorsunuz. Nefret ediyorum sizin gibi primcilerden. Doğu Türkistan ı gören yok!
Bende türkçü geçinip ümmete düşman olan insanlardan nefret ediyorum Allah sadece türkü değil tüm mazlumları korusun hem filistinin hem türkistanın yanında olmak çok mu zor ben türküm diyipte insanları küçük gören arap kürt türk diyerek insanları ayıran zihniyetten midem bulanıyor evet türkistan ve filistin için ağlamayan insan bana göre kendi fikrime göre ne yazıkki ben insanım demesin evet kalben hem israil e hem çine buğz ediyorum zalimler için bedüzzamanın dediği gibi yaşasın cehennem diyorum selam olsun türkistan a selam olsun filistineYa aynı önemi Doğu Türkistan à neden gostermiyorsunuz, onlar da Müslüman ve aynı ırktaniz. Filistin é gelince ümmet ümmet diye savunuyorsunuz, Doğu Türkistana gelince kör sağır dilsiz oluyorsunuz. Nefret ediyorum sizin gibi primcilerden. Doğu Türkistan ı gören yok!
Bende türkçü geçinip ümmete düşman olan insanlardan nefret ediyorum Allah sadece türkü değil tüm mazlumları korusun hem filistinin hem türkistanın yanında olmak çok mu zor ben türküm diyipte insanları küçük gören arap kürt türk diyerek insanları ayıran zihniyetten midem bulanıyor evet türkistan ve filistin için ağlamayan insan bana göre kendi fikrime göre ne yazıkki ben insanım demesin evet kalben hem israil e hem çine buğz ediyorum zalimler için bedüzzamanın dediği gibi yaşasın cehennem diyorum selam olsun türkistan a selam olsun filistine
Abi evet hükümet türkistan içinde ağlasın isyan etsin evet bunu tüm türkçüler iyi bilsin ve ezberlesin hatta duvarına assın hira dağı kadar müslüman tanrı dağı kadar türküz ve Şunuda unutmayalım hunlarda bizimdir osmanlıda evet türklük müslümanlığa islama saygı duymayı gerektirir filistin bizim değil yada araplar haindir demek çok mu güzel evet araplar hainlik yapmış olsa bile bu söz tüm arap halkı için geçerli olabilirmi türkiyede kaç milyon arap var bunu iyi bilmek lazım yada evet pkk teröristtir peki kürt insanının ne suçu var ne yazıkki insanımız gerçekten bu şekilde düşünür filistinin bu hâline sevilen insanlar var adam hükümeti sevmez anlarım eleştirir saygı duyarım ancak hükümete olan nefretden gözünü kin bürüyen nerede ise çok yaşa israil diyecek insanlar var bunlarada buğz ediyorumbeyefendinin haklı olduğu nokta Hükümet Doğu Türkistan konusunda tepkisiz.
Yoksa ezilen tüm insanlar, filistinli, israilli, türk, ermeni, bulgar vs vs kim varsa..Hepsi can
Doğu Türkistan'la ilgili konu açtın da senin yaptığın gibi konuyu açanı eleştirdik mi?Ya aynı önemi Doğu Türkistan à neden gostermiyorsunuz, onlar da Müslüman ve aynı ırktaniz. Filistin é gelince ümmet ümmet diye savunuyorsunuz, Doğu Türkistana gelince kör sağır dilsiz oluyorsunuz. Nefret ediyorum sizin gibi primcilerden. Doğu Türkistan ı gören yok!
Noktalama işaretleri boşuna mı var?Abi evet hükümet türkistan içinde ağlasın isyan etsin evet bunu tüm türkçüler iyi bilsin ve ezberlesin hatta duvarına assın hira dağı kadar müslüman tanrı dağı kadar türküz ve Şunuda unutmayalım hunlarda bizimdir osmanlıda evet türklük müslümanlığa islama saygı duymayı gerektirir filistin bizim değil yada araplar haindir demek çok mu güzel evet araplar hainlik yapmış olsa bile bu söz tüm arap halkı için geçerli olabilirmi türkiyede kaç milyon arap var bunu iyi bilmek lazım yada evet pkk teröristtir peki kürt insanının ne suçu var ne yazıkki insanımız gerçekten bu şekilde düşünür filistinin bu hâline sevilen insanlar var adam hükümeti sevmez anlarım eleştirir saygı duyarım ancak hükümete olan nefretden gözünü kin bürüyen nerede ise çok yaşa israil diyecek insanlar var bunlarada buğz ediyorum
Haklısınız fakat bizim için önemli olan mescidi aksa birde yani ermenilerin içinde de iyi insanlar yok mudur ?Filistinden Çin`in Doğu Türkistan zülmüne destek oldu.
Şimdi bana söylemeyin Halkla Hükümeti karıştırmayın. Araplar varya araplar adamı Sırtından pıçaklar.
Aynı İran gibi Ermeniperest millet. Hiç sevmem isterse cennet onların olsun bu dünyada gereksiz millet bence.
Ermenistanda olanların 95% kısmı Türk düşmanı. Ülke dışında yaşayanların 20% kısmı türk düşmanı.Haklısınız fakat bizim için önemli olan mescidi aksa birde yani ermenilerin içinde de iyi insanlar yok mudur ?
2 günde 500 den fazla roket fırlatıldı İsraile. Bence tek taraflı konuşuyorsun.Bir de onlar silah veya roketle saldırıyorlar. Ama Filistinlilerde ne var?
Aç gözlü derken her devlet eline bir fırsat geçince yapar bunu.@_Zaur_, İlk olarak saldırmaya kim başladı. Bir kaç yıl önce israil hiç saldırmasaydı ve barış yapsalardı, bu sorunlar hiç olmayacaktı. Yani toprak paylaşması yapsalardı zamanında, bunların hiç biri olmazdı farkındaysan. Ama aç gözlüler ve daha çok toprak için öldürmeye devam ediyorlar.
Hatta Facebook`ta bir video karşıma çıkmıştı muharebeden. Rus askeri Adamları dizmiş ve bir aileni anneyi ve babayı Kızının gözünün önünde Mermiye diziyordu.@_Zaur_, İlk olarak saldırmaya kim başladı!? Bir kaç yıl önce israil hiç saldırmasaydı ve barış yapsalardı, bu sorunlar hiç olmayacaktı. Yani toprak paylaşması yapsalardı zamanında, bunların hiç biri olmazdı farkındaysan. Ama aç gözlüler ve daha çok toprak için öldürmeye devam ediyorlar.
Haklısın Abi.Döktüğün kanda boğulursun inşallah az kaldı sonun geliyor İsrail.
Aynen zaur abi haklısın.Aç gözlü derken her devlet eline bir fırsat geçince yapar bunu.
Haritaların değişme zamanı yetişmiş bence. Bi yerden patlak vericek dünya müharebesi. Çok fazlaca masumlar ve Çocuklar ölücek o zaman ne diceksiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta Facebook`ta bir video karşıma çıkmıştı muharebeden. Rus askeri Adamları dizmiş ve bir aileni anneyi ve babayı Kızının gözünün önünde Mermiye diziyordu.
Keşke kaydetseydim o videonu. Müharebe çok kötü birşey evet ama Masum tarafta yok. Her ülkede acımasız adamlar var.