Peki bu ayarla mesaj yazmaya çalışanlar otomatik olarak engellenip bir daha mesaj yazmaları veya profilimize ulaşmaları da engellenebiliyor mu?Ayarlar kısmına girdikten sonra DM ayarlarına tıklayın ve mesaj istekleri ayarlarını kapalı yaparak istemediğiniz kişilerden gelen mesajları engelleyebilirsiniz.
Sizi takip ediyorsa bir sorun olmuyor. Yani siz arkadaş olarak kabul ettiğiniz kişilerin DM atmasına izin vermiş oluyorsunuz.Peki bu ayarla mesaj yazmaya çalışanlar otomatik olarak engellenip bir daha mesaj yazmaları veya profilimize ulaşmaları da engellenebiliyor mu?
Benim yapmak istediğim şey arkadaşlarım hariç takip etmediğim kimselerin bana DM üzerinden mesaj yazmasını engellemek ve takip etmediğim biri bana mesaj yazmaya çalışırsa onun hemen engellenmesini ve hesabıma ulaşamamasını sağlamak. Sizin dediğiniz ayarla bunu yapabilir miyim?Sizi takip ediyorsa bir sorun olmuyor. Yani siz arkadaş olarak kabul ettiğiniz kişilerin DM atmasına izin vermiş oluyorsunuz.
Evet yapabiliyorsunuz.Benim yapmak istediğim şey arkadaşlarım hariç takip etmediğim kimselerin bana DM üzerinden mesaj yazmasını engellemek ve takip etmediğim biri bana mesaj yazmaya çalışırsa onun hemen engellenmesini ve hesabıma ulaşamamasını sağlamak. Sizin dediğiniz ayarla bunu yapabilir miyim?
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Size son bir sorum olacak: Dediğiniz ayarı yaptıktan sonra o kişi bizim hesabımıza tıklamaya çalıştığında hesabımızı görebilecek mi yoksa "Tıkladığınız bağlantı bozuk" şeklinde bir yazıyla karşılaşıp hesabımızı göremeyecek mi?Evet yapabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 151464
Yazmaya çalışan kişi ise fotoğraftaki gibi hata alıyor.
Hesabınızı yine görecek fakat DM kısmında böyle bir hata ile karşılaşacak.Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Size son bir sorum olacak: Dediğiniz ayarı yaptıktan sonra o kişi bizim hesabımıza tıklamaya çalıştığında hesabımızı görebilecek mi yoksa "Tıkladığınız bağlantı bozuk" şeklinde bir yazıyla karşılaşıp hesabımızı göremeyecek mi?
Anladım, yardımcı olduğunuz için tekrar çok teşekkür ederim.Hesabınızı yine görecek fakat DM kısmında böyle bir hata ile karşılaşacak.