proHami
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,301
Düzelttim.devolaper mi :d
Düzelttim.devolaper mi :d
gördümDüzelttim.
TP-LINK Türkiye@webmaster
@TP-LINK Türkiye
@Rchive
@SENİOR_53
@androidprotmmas
@Developer
@Dora
@wittroc
@atkaksoy501
@Pcbilgilisi
@Malik von Suomi
@Realhas
@The Judge
@BJKolik
@i9 10980 xe
Etiketlemesi imkansız olan "MiRRoR"
.
Şimdi düzelttim.TP-LINK Türkiye
ne kadar ısındın bu üyeye ?
Daha bugün gelmişsiniz ne çabuk sevdiniz bu üyeleri.@Mert Şefik ve @androidprotmmas sevdiğim üyelerden oldu .d
sanırım minecraftan @Herobrine üzgün attı tamam üzgün atmana gerek yok senide seviyorum![]()
Hocam yardımcı olmaya çalışınca herhalde sevdi bizi.Daha bugün gelmişsiniz ne çabuk sevdiniz bu üyeleri.
Aklımda deli sorular. Hmm yoksa...Daha bugün gelmişsiniz ne çabuk sevdiniz bu üyeleri.
üzülmesin diye yosa tanımıyom kimseyi .d kızgın atığına göre benden nefret ediyorDaha bugün gelmişsiniz ne çabuk sevdiniz bu üyeleri.
Gerek yok ben üzülmem.üzülmesin diye yosa tanımıyom kimseyi .d kızgın atığına göre benden nefret ediyor
@Herobrine a demiştimGerek yok ben üzülmem.
Nefret falan bunlar hiç iyi şeyler değil bu arada hoşgeldinizüzülmesin diye yosa tanımıyom kimseyi .d kızgın atığına göre benden nefret ediyor
hoşbulduk teşekürllerNefret falan bunlar hiç iyi şeyler değil bu arada hoşgeldiniz
Hocam, hiç IP falan bakmayın. Direkt şutlayın, davranışları analiz edildiğinde multi olduğu bariz. Multi açanlar da genelde -son zamanlarda- ya Pcbilgisi'nin ya da WinXP'nin arkadaşı oluyor. Bu arada yorum yaptığım şahıs da multiden gitmişti, bu detay da multi olduğu kanısını güçlendiriyor.Daha bugün gelmişsiniz ne çabuk sevdiniz bu üyeleri.
bana da multi gibi geliyorHocam, hiç IP falan bakmayın. Direkt şutlayın, davranışları analiz edildiğinde multi olduğu bariz. Multi açanlar da genelde -son zamanlarda- ya Pcbilgisi'nin ya da WinXP'nin arkadaşı oluyor. Bu arada yorum yaptığım şahıs da multiden gitmişti, bu detay da multi olduğu kanısını güçlendiriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 150150
herkes aklında yokturben neden yokum ?:/
olabilirherkes aklında yoktur
Yok artık. Benim multim mi varmış@Hp Kullanıcısı8 @HP Kullanıcısı Seni etiketleyeyim derken multini fark ettim. ?
Ben tabi multi kullanmam. İlk geldiğimde kuralları 10 kez okudum. Multi kullanmam zaten. Kullansam @Hp Kullanıcısı8 hesabını ilk kurduğum gün şuanki ve diğer hesap banlanırdı.@Hp Kullanıcısı8 @HP Kullanıcısı Seni etiketleyeyim derken multini fark ettim. ?
Kusura bakma seni pek göremiyoruz hangi konulara bakıyorsunYok artık. Benim multim mi varmış?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben tabi multi kullanmam. İlk geldiğimde kuralları 10 kez okudum. Multi kullanmam zaten. Kullansam @Hp Kullanıcısı8 hesabını ilk kurduğum gün şuanki ve diğer hesap banlanırdı.
Geçmişime bakabilirsinKusura bakma seni pek göremiyoruz hangi konulara bakıyorsun
Baktım hocam genelde windows ve PUBG benim fazla uğramadığım konularGeçmişime bakabilirsinEkli dosyayı görüntüle 151340
Forumda sevilmek için biraz durman gerek. Henüz 500 mesajın var.Burada unutulmuşum. Bu gidişle forumu bırakacağım. Unutulduğum yerde durmaya ne gerek var. Şuan duruyorum. Yoksa bu gidişle hesabı devre dışı bırakacağım. Koca 27 sayfada beni yazmamışsınız. Bu gidişle forumu bırakabilirim.Ama şuan bırakmıyorum tam gaz devam ediyorum![]()