bütçeniz nedirRyzen 7 3700x almayı düşünüyorum sizden istediğim
bu fiyata veya özellik açısından başka daha iyi işlemci tavsiye eder misiniz?
Ben bu işlemciyi karar kıldım
2.el sitesinde sıfır hiç açılmamış 2000 TL alıcam tanıdıktanbütçeniz nedir
Anakartın neRyzen 7 3700x almayı düşünüyorum sizden istediğim
Baştan ddr4 sisteme geçeceğim alacağım işlemciye göre b450m pro gibi düşük f/p ürünü alırım herhaldeAnakartın ne
Bütçen ne ddr4 geçme şuan ddr5 çıkacak eğer bütçen düşükse geçersin ama r7 3700x sistem alıyorsan ddr5 alırsınBaştan ddr4 sisteme geçeceğim alacağım işlemciye göre b450m pro gibi düşük f/p ürünü alırım herhalde
Anakart için tavsiyenize açığım,işlemci için ne dersiniz gerçekten iyi diye araştırdım araştırmalarıma göre piyasanin en iyilerinden diyebilir miyiz?Bütçen ne ddr4 geçme şuan ddr5 çıkacak eğer bütçen düşükse geçersin ama r7 3700x sistem alıyorsan ddr5 alırsın
En iyisi diyemeyiz iyi deriz ancak r5 5600x daha performanslı oyun konusundaAnakart için tavsiyenize açığım,işlemci için ne dersiniz gerçekten iyi diye araştırdım araştırmalarıma göre piyasanin en iyilerinden diyebilir miyiz?
Teşekkür ederimEn iyisi diyemeyiz iyi deriz ancak r5 5600x daha performanslı oyun konusunda
O eski nesil ve oyun performansı yeni nesillere göre,düşük işlemciyi ,anakart ile beraber 2900 TL civarı alacağına,şu ikilİyi al.Oyunda, 3700X 'falan dinlemez.Ryzen 7 3700x almayı düşünüyorum sizden istediğim
Ddr5 kim bilir ne zaman çıkacak. Saçma düşünceBütçen ne ddr4 geçme şuan ddr5 çıkacak eğer bütçen düşükse geçersin ama r7 3700x sistem alıyorsan ddr5 alırsın
Güldürme beni haberleri takip etmiyorsun herhalde arkadaş r7 3700x bir sistem almak istiyor ddr5 almasında ne alsınDdr5 kim bilir ne zaman çıkacak. Saçma düşünce
Konu sahibi 2022 yi beklesin o zaman.Güldürme beni haberleri takip etmiyorsun herhalde arkadaş r7 3700x bir sistem almak istiyor ddr5 almasında ne alsın
www.webdedestek.com
shiftdelete.net
? Ddr5 i araştırdım da 2022 yi beklemek gerçekten mantıksız görünüyorKonu sahibi 2022 yi beklesin o zaman.
![]()
DDR5 RAM: Güzel şeyler vaat ediyor mu ? - Webde Destek
Bir bilgisayar için donanım performansı konusunda en önemli bileşenler CPU, GPU, anakart ve RAM belleğidir. 2020 yılı içerisinde birçok yeni işlemci ve ekranwww.webdedestek.com
![]()
AMD DDR5 desteği tarihi belli oldu! Intel'in gerisinde - ShiftDelete.Net
AMD DDR5 desteği tarihi ortaya çıktı! Intel'in gerisinde kalacak olan AMD, DDR5 RAM'ler ve PCIe 5.0 için tarihi hedefini belirledi.shiftdelete.net
Ben detaydan anlamıyorum ve sizin kadar bilgi sahibi değilim inanın,passmark sitesinden tekli çoklu verisine bakarım sadece o siteye göre puanı 3700x e göre oldukça düşük gibi ama yeniliği tartışılmazO eski nesil ve oyun performansı yeni nesillere göre,düşük işlemciyi ,anakart ile beraber 2900 TL civarı alacağına,şu ikilİyi al.Oyunda, 3700X 'falan dinlemez.
ASUS PRIME H510M-A INTEL H510, DDR4, LGA1200, SATA6Gb/s, M2, USB3.2, DisplayPort, HDMI, D-SUB microATX Anakart - inventus 1085 TL.
1725 TL.INTEL Core i5 11400F 2.6GHz 12MB Önbellek 6 Çekirdek 1200 14nm İşlemci | ITOPYA
INTEL Core i5 11400F 2.6GHz 12MB Önbellek 6 Çekirdek 1200 14nm İşlemci En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BX8070811400F ITOPYA'da.www.itopya.com
Toplam.2910 TL.