Twitch Mi Nonolive Mı Dlive Mı?

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
üçünün de artıları ve eksileri tam olarak nedir ben sadece nonolive'i streamlabste kullanamıyoz diye biliyorum.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
üçünün de artıları ve eksileri tam olarak nedir ben sadece nonolive'i streamlabste kullanamıyoz diye biliyorum.
Ben twitch baya araştırdım yani sadece twitch araştırdım ve kendi kanaatimce twitch te para kazanmak daha kolay ilk başlarda görevler var onları yapıyon sonra para kazanma açılıyor ondan sonra twitchin kendine özgü para kazandırma sistemi var bağışlar sponsorlar ve reklamlar sen fazla izlenmesen bile her gün 2 3 saat devamlı yayın yap para kazanmaya başlıyorsun

Alioth

Asistan
Reaksiyon puanı
406
twitch en gelecek vaat edeni sonuçta arkasında amazon var (nano live ve dlive da streamlabs yerine farklı uygulamalar var)

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Twitch gayet düzgün çalışıyor bugüne kadar hiç bir sorununu görmedim. Fakat kadınlığını kullanıp para kazanan kadın yayıncılara acilen ban atmaları lazım.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Twitch gayet düzgün çalışıyor bugüne kadar hiç bir sorununu görmedim. Fakat kadınlığını kullanıp para kazanan kadın yayıncılara acilen ban atmaları lazım.
ban sistemi rtükle aynı en ufak bir cinsellikte banlıyolar ama böle bikinili havuzlu yayınlara bişi yapmıyolar rammusta bunun kurbanı oldu

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
ban sistemi rtükle aynı en ufak bir cinsellikte banlıyolar ama böle bikinili havuzlu yayınlara bişi yapmıyolar rammusta bunun kurbanı oldu
Hocam twitchte izlenmeseniz bile para kazanabiliyorsunuz o yüzden ALLAHIN izniyle rtx 3070 sistem alınca oyun oynarken twitch te yayın açmayı planlıyorum hem oyun hem para oh ALLAHIN izniyle İnşALLAH yaparım

Alioth

Asistan
Reaksiyon puanı
406
Hocam twitchte izlenmeseniz bile para kazanabiliyorsunuz o yüzden ALLAHIN izniyle rtx 3070 sistem alınca oyun oynarken twitch te yayın açmayı planlıyorum hem oyun hem para oh ALLAHIN izniyle İnşALLAH yaparım
nasıl oluyor o iş anlatırmısın

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
nasıl oluyor o iş anlatırmısın
Twitchin kendi para kazanma sistemi var bağıştan kazanamıyorsan sponsor sponsordan kazanamıyorsan reklamlar yani twitch sana her türlü para kazanma olanağı sunuyor ama bu her türlü para kazanma olsalığı sunuyor diyorum ama aktif olması lazım misal her gün 2 3 saat yayın yapan ve uzun süreler geçmiş 6 7 ay kadar ve belli bir izlemeye ulaşınca aktif olduğundan dolayı sponsorluk çekiyorsun ben bununla ilgili makale okumuştum oradan biliyorum ne de olsa ALLAHIN izniyle yayıncı olmak istiyorum eylül ayında yanlış anlaşılmasın o hobi olarak yapmak istediğim bir şey asıl olmak istediğim meslek Bilgisayar mühendisliği

Alioth

Asistan
Reaksiyon puanı
406
Twitchin kendi para kazanma sistemi var bağıştan kazanamıyorsan sponsor sponsordan kazanamıyorsan reklamlar yani twitch sana her türlü para kazanma olanağı sunuyor ama bu her türlü para kazanma olsalığı sunuyor diyorum ama aktif olması lazım misal her gün 2 3 saat yayın yapan ve uzun süreler geçmiş 6 7 ay kadar ve belli bir izlemeye ulaşınca aktif olduğundan dolayı sponsorluk çekiyorsun ben bununla ilgili makale okumuştum oradan biliyorum ne de olsa ALLAHIN izniyle yayıncı olmak istiyorum eylül ayında yanlış anlaşılmasın o hobi olarak yapmak istediğim bir şey asıl olmak istediğim meslek Bilgisayar mühendisliği
yayınlara başlayınca twitch adınızı yazarsanız destek oluruz hocam :D

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
yayınlara başlayınca twitch adınızı yazarsanız destek oluruz hocam :D
Sağolun hocam ALLAHIN izniyle sistemi alalım yazarım zaten bizim crew challenge ye üye olan kuzenler var ben LGS yim diye giremedim ekibe bazı maçlarda oynadım 1 2 sene önce de crew challengeye girmiştik kabul edilmişti ALLAHIN izniyle bir dahaki senede de kabul edilirse iyi olur.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Kesinlikle Twitch.
Nonolive da biraz yayın izledim. 35mbit internetim olsa bile illa ki takılıyor. Eğer abone veya üyelik almadıysan yayınları tam ekran izlettirmiyor. Belirli bir süre 1080p izlesen bile sonra kaliteyi düşürüp git üye ol gel diyor. Twitch ile kıyaslanamaz bile.
Dlive hiç test etmedim.

Hero 0.1

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Twitch bence çünkü çok popüler ve çok aktiflik var. Bir de twitch'in arayüzünü çok beğeniyorum. Dlive'yi Sönmez Reyiz için izliyorlar :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sönmez Reyiz dedim diye bişey olmaz demi. Aslında iyi adam biraz sinirli sadece.