Tahminimce olacaktır nedeni 4650g oyun performansı konusunda r5 3600 ün gerisinde kalıyor ve r5 3600 de tam anlamıyla beslemiyor nedeni cyberpunkta mesela yüzde 80 lere kadar düşebiliyor r5 3600 ucu ucuna besliyorken bunun 1080p çözünürlükte darboğaz yapması olasıBaşlıktaki gibi bu işlemciye bu Kart nasıl gider ufak tefek şeylere takılmiyorum besler mi beslerse nasıl ne kadar yt de bişey bulamadim
Teşekkürler hocamTahminimce olacaktır nedeni 4650g oyun performansı konusunda r5 3600 ün gerisinde kalıyor ve r5 3600 de tam anlamıyla beslemiyor nedeni cyberpunkta mesela yüzde 80 lere kadar düşebiliyor r5 3600 ucu ucuna besliyorken bunun 1080p çözünürlükte darboğaz yapması olası
Apu toplayacağım ondan yoksa doğru onları tercih ederimİ5 10400f yada R5 3600 almanı öneririm.
Yani darboğaz olur onun garantisi var ama rtx 3060 ile kullanılabilir.Başlıktaki gibi bu işlemciye bu Kart nasıl gider ufak tefek şeylere takılmiyorum besler mi beslerse nasıl ne kadar yt de bişey bulamadim
Gfn çöp agaGeForce Noe var ve çok iyi kardeş. Direkt laptop al. Elektrik parasından çok tasarruf edersin ve tasarruf etti paranın 4 te 1 ni GeForce Now'a verirsin.
iyi bir internet olmadığında hiç bir şey
50 mbps internetle kasıyor düşün
bende 50 mbps ile kastı düşün 1280 oldu24 MPBS ile;
1080p,
60 FPs,
Full ayar ile Death Strandig oynadim bugün. 3,5 Saat oynadim. Çok güzeldi.
Kardeş benim ki ücretsiz ve nedense sıra beklemiyorum.bende 50 mbps ile kastı düşün 1280 oldu
Garip beni 500 den başlatıyor ve 3 saat beklememe rağmen almıyor ve sürekli hata veriyorKardeş benim ki ücretsiz ve nedense sıra beklemiyorum.
Giriyorum ve Sırada 80 falan gosteriyor ama 2sn geçmiyor oyuna alıyor direkt. 1 saatim bitiyor ve bir daha girebiliyorum.
Acaba oyundan oyuna fark mi oluyor? Ben Death Stranding oyununda hiç sıkıntı yaşamadım.Garip beni 500 den başlatıyor ve 3 saat beklememe rağmen almıyor ve sürekli hata veriyor
Onu Denedim Hiç oynanmayan oyunları bile denedim sıra artı sorun yaşıyorumAcaba oyundan oyuna fark mi oluyor? Ben Death Stranding oyununda hiç sıkıntı yaşamadım.
10400f nin apu versiyonu rtx3060 ı tam anlamıyla besleyemez amaApu toplayacağım ondan yoksa doğru onları tercih ederim