Tamam aldığın hatayı ss al buraya at, çünkü söylediklerinden pek birşey anlamadım...hayır sitenin olayı o zaten senin hesaplarını gösteriyo sende nerede hesaplarınm var görüyosun
Uygulama engellendiTamam aldığın hatayı ss al buraya at, çünkü söylediklerinden pek birşey anlamadım...
ss demiştim amaUygulama engellendi
Uygulama, Google Hesabınızdaki hassas bilgilere erişmeye çalıştı. Hesabınızın güvenliğini korumak için Google bu erişimi engelledi.
sadece bu yazıyor birde kırmzıız uyarı işaretiss demiştim ama![]()
ya ss atması zormu?sadece bu yazıyor birde kırmzıız uyarı işareti
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece bu yazıyor birde kırmzıız uyarı işareti
Tamam işte at onun ekran fotosunu :Ꭰ delircem lajfalkdfjakdfasadece bu yazıyor birde kırmzıız uyarı işareti
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece bu yazıyor birde kırmzıız uyarı işareti
çözdüm olayı gerek kalmadı sağolun google ayarlarından dolayı imişTamam işte at onun ekran fotosunu :Ꭰ delircem lajfalkdfjakdfa
ss = screenshot ekran görüntüsü
Onu at.
çözdüm olayı gerek kalmadı sağolun google ayarlarından dolayı imiş
screenshotun ekran görüntüsü olduğunu da deseydin belki yine anlamamış olabilirss = screenshot ekran görüntüsü
Onu at.
sağol kardeşim çözdüm olayı google ayarlarıyla alakalıscreenshotun ekran görüntüsü olduğunu da deseydin belki yine anlamamış olabilir
Bu telefondaki 10 yıllık e-posta uygulamasıyla Google hesabıma girmeye çalışırken olmuştu.Uygulama engellendi
Uygulama, Google Hesabınızdaki hassas bilgilere erişmeye çalıştı. Hesabınızın güvenliğini korumak için Google bu erişimi engelledi.
bunu nasıl yaptığını açıklayabilir misin? sürekli deniyorum ama ben uygulama erişim engelini kaldıramadım. yardımcı olursan çok sevinirim.çözdüm olayı gerek kalmadı sağolun google ayarlarından dolayı imiş