DDLAO
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 247
Hocalarım merhaba. Ben bilgisayara Dual Boot ile Gentoo kurmak istiyorum. Fakat terimler hakkında pek bilgi sahibi değilim. Kurulumu detaylı ve açıklayıcı bir şekilde anlatan bir site önerebilir misiniz Türkçe olarak? Şöyle söyleyeyim, şu an Live CD nedir onu bile bilmiyorum. Şu siteye bakmıştım fakat bilmediğim terimler vardı ve Dual Boot ile kuracağım için disk bölme kısımlarında kafam karıştı:
www.akindemircan.com
Bilgisayara Dual Boot olarak 5-6 defa Arch kurdum fakat onda zorlanmamıştım, komutları vs. anlayabiliyordum biraz da olsa. Böyle kurulumu yeni kullanıcı için anlatan bir yer biliyor musunuz? Yeşil forumdan bir hocam çok öneriyor fakat orada pek bilgili insanlar olmadığı için oraya konu açma gereği bile duymadım. Yardımlarınızı rica ediyorum, teşekkürler.

Gentoo Linux Kurulumu
Tecrübelerimi ve bilgilerimi unutmayayım ve kullanayım diye not aldığım ve bunu ihtiyacı olabilecek insanlarla paylaştığım blog sayfam
Bilgisayara Dual Boot olarak 5-6 defa Arch kurdum fakat onda zorlanmamıştım, komutları vs. anlayabiliyordum biraz da olsa. Böyle kurulumu yeni kullanıcı için anlatan bir yer biliyor musunuz? Yeşil forumdan bir hocam çok öneriyor fakat orada pek bilgili insanlar olmadığı için oraya konu açma gereği bile duymadım. Yardımlarınızı rica ediyorum, teşekkürler.