Merhaba benim 240gb james donkey ssd diskim mevcut diskim degisimden yeni urun geldi ve bugun windows kurarken mbr tablosu sikintisi verdi onu hallettim ama bu kez disk 0mb olarak gozukuyor ve windowsu kuramiyorum lutfen yardimci olun
diski mbr den gpt ye nasıl çevirdiniz?Merhaba benim 240gb james donkey ssd diskim mevcut diskim degisimden yeni urun geldi ve bugun windows kurarken mbr tablosu sikintisi verdi onu hallettim ama bu kez disk 0mb olarak gozukuyor ve windowsu kuramiyorum lutfen yardimci olun
ztn diskpattan yapıcaksınız başka seçenek yokDiskpart acip oradan cevirme islemi yaptim
Convert MBR
Soyle soyluyeyim onceden yine kurmustum windowsu diske 1 yil kadar sure sonra arizalandi yolladim simdi bu disk geldi yenisini yolladilardiskiniz gpt destekliyor mu?
o zaman yine aynı marka model ise kronik sorunlu olabilirSoyle soyluyeyim onceden yine kurmustum windowsu diske 1 yil kadar sure sonra arizalandi yolladim simdi bu disk geldi yenisini yolladilar
bios a gir ve boot sekmesinden boot yöntemini UEFI'den Legacy'e çevir oldu işteLegay boot sistemi nasil kurucam
rica ederimyardiminiz icin tesekkur ederim