Evet ya bütün anketlerde hep Galatasaray önde oluyor. Ama gel de anlat bazılarına.ilginçtir her ankette bizim takımın oyları fazl çıkar ama fener bahçe sürekli bizim taaftarımız daha çok der
Evet ya bütün anketlerde hep Galatasaray önde oluyor. Ama gel de anlat bazılarına.![]()
Medya fenerli.Haber sıralamalarında hep onlara öncelik veriyorlar.O yüzden azize "sesimiz çok çıkıyor" diye fenerli çok sanıyorEvet ya bütün anketlerde hep Galatasaray önde oluyor. Ama gel de anlat bazılarına.![]()
Daha öncede paylaşmışımdır bunu belki
Serdar Bilgili:BJK taraftarının dierlerine göre az olması normal.Çünki diğer takım taraftarlarından şunu duyabilirsiniz:''fb liyim yada gs liyim ama futboldan anlamam''
Bu sözü BJK taraftarından duyamazsınız.Futboldan anlayan kaliteli bir taraftarımız var.
Daha öncede paylaşmışımdır bunu belki
Serdar Bilgili:BJK taraftarının dierlerine göre az olması normal.Çünki diğer takım taraftarlarından şunu duyabilirsiniz:''fb liyim yada gs liyim ama futboldan anlamam''
Bu sözü BJK taraftarından duyamazsınız.Futboldan anlayan kaliteli bir taraftarımız var.
Yazdığına sende inanıyorsan birşey sölemeye gerek yok sana.
Zaten kendi dünyanı hayallerini kurmuşsun bozmayayım
Sitenin büyük çoğunluğu ankette olduğu gibi Galatasaraylı ama Galatasaray ile çıkan haberlerde Galatasaraylılar çok az yorum yapar yada okur geçer. (Sebebini ben biliyorum ama yazmayacağım tuttuğun takımın taraftarını savunma dersiniz. Hiç düşündünüzmü acaba neden Galatasaraylılar daha az ve öz yorum yapıyorlar diye...)
ne alaka ya benim bi arkadas var futboldan anlamıto ama bjk li
Gs ve Fb'nin genel olarak taraftarı Bjk'den fazla olduğu için, .![]()
189 gs 'li
ÇILDIRIINN ÇILDIRIN..!!