Gene birilerinin yerine utandık...Aşırı derece de komik?
0:34 'de koptum![]()
Nasıl?Gene birilerinin yerine utandık...
Utanılacak durum ne?Bugün de günlük utanma dozumuzu aldık.
Yaptıkları aptalca hareketler. Arkaya saçma sapan bir müzik koyup masa tekmelemek ne zamandan beri komik?Utanılacak durum ne?
Biraz haklısınız ama, 0:34'deki en komiği di bence.Yaptıkları aptalca hareketler. Arkaya saçma sapan bir müzik koyup masa tekmelemek ne zamandan beri komik?
Sence? Bir kaç ergenin veya ergenliğinden çıkamamışların önünde ki masaya tekme atarak kime söylediği meçhul (Bence çoğu kime söylediğini dâhi bilmiyor) "bu bir savaş ilanıdır" demesinde utanılacak ve umudumuzu yitirmemize sebebiyet verecek çok şey vardır.Utanılacak durum ne?
Durup düşüneceklerini, "neden?" diyeceklerini hiç sanmam.Bunları görünce gelecek hiç umurumda değil. İnsanlar daha da akıllanacağına tam tersi oluyor. Allah akıl fikir versin.
Yani, biraz haklısınız tabi.Sence? Bir kaç ergenin veya ergenliğinden çıkamamışların önünde ki masaya tekme atarak kime söylediği meçhul (Bence çoğu kime söylediğini dâhi bilmiyor) "bu bir savaş ilanıdır" demesinde utanılacak ve umudumuzu yitirmemize sebebiyet verecek çok şey vardır.
Yanlış anlama ama, sence biraz mı?Yani, biraz haklısınız tabi.
Biraz tabi ama, sonuçta video komik yani.Yanlış anlama ama, sence biraz mı?
Keşke bunu göreceğime üzerime Valhala diye bağıran 500 tane baltalı viking koşsaAşırı derece de komik?
0:34 'de koptum?
Dostum beğenmiyorsan izleme, kimse sana izle demiyor.Gözlerim kanadı
Bilmem kaç bin kişilik herkese açık bir forumda ortaya komik diye bişey paylaşmışınız izleme demek? O zaman sizde paylasmasaydınız kimin için attınız bu videoyu madem komik kendinize saklasaydınızDostum beğenmiyorsan izleme, kimse sana izle demiyor.
Dostum, beğenmiyorsan izleme diyorum, hele TikTok'la işin yoksa, hiç izleme.Bilmem kaç bin kişilik herkese açık bir forumda ortaya komik diye bişey paylaşmışınız izleme demek? O zaman sizde paylasmasaydınız kimin için attınız bu videoyu madem komik kendinize saklasaydınız
Forumlarda Konu açmanın amacını öğerenin siz bnce biDostum, beğenmiyorsan izleme diyorum, hele TikTok'la işin yoksa, hiç izleme.
O ağzını yamarım senin, düzgün konuş.Forumlarda Konu açmanın amacını öğerenin siz bnce bi
Tmm.Aşırı derece de komik?
0:34 'de koptum?
Ben gayet düzgünüm düzgün konusacak kişi belli bnm yazdıklarımda sıkıntı yok o senin algılama sorununO ağzını yamarım senin, düzgün konuş.
Resmen dalga geçiyorsun ama, tamam bak dostum ilk önce sana şunu söyleyeyim, madem beğenmiyorsun ve daha fazla izlemek istemiyorsun, o zaman çıkıp gidebilirsin konudan, tamam mı?,Ben gayet düzgünüm düzgün konusacak kişi belli bnm yazdıklarımda sıkıntı yok o senin algılama sorunun
Dalga değil herkese açık bir platformfda paylastığın videoya üye olarak fikrimi belirttim senin zoruna gitti istediğim konuda istediğim şekilde takılırım kimseden emir alıcak değilim bnim söylediklerimde forum kurallarına aykırı birşey yokResmen dalga geçiyorsun ama, tamam bak dostum ilk önce sana şunu söyleyeyim, madem beğenmiyorsun ve daha fazla izlemek istemiyorsun, o zaman çıkıp gidebilirsin konudan, tamam mı?,
bizimle uğraşmana gerek yok , boşuna tartışma çıkartma.
Tartışma çıkartma o zaman, öğren falan diyosun , ben de kimseden öğrenmek zorunda değilim, tamam mı?, senden öğrenecek değilim, ve farkettim ki sen fanboyluk yapıyosun bence.Dalga değil herkese açık bir platformfda paylastığın videoya üye olarak fikrimi belirttim senin zoruna gitti istediğim konuda istediğim şekilde takılırım kimseden emir alıcak değilim bnim söylediklerimde forum kurallarına aykırı birşey yok
klasik tiktokçuYaptıkları aptalca hareketler. Arkaya saçma sapan bir müzik koyup masa tekmelemek ne zamandan beri komik?