• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Format Atılmış Masaüstüne Neler Kurulmalı ?

Chrome
Zoom (öğrenci isen)
Winrar
Sürücü yükleme (Driver booster kullanma,kendi sitesinden indir.)

Aklıma bunlar geldi :D

Chrome
Zoom (öğrenci isen)
Winrar
Sürücü yükleme (Driver booster kullanma,kendi sitesinden indir.)

Aklıma bunlar geldi :D
win rar ne işe yarıyo dosya indirmiyorum fazla oyun için gerek varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

zoom google ekran kartı driver başka ne gerek var

7 Zip ile winrar farklar

1- Winrar ücretli, 7-zip açık kaynak kodlu.
2- 7-zip, RAR dosyası yapamıyor
3- 7zip oldukça fazla dosya formatını destekliyor.
4- 7-zip'in kendi sıkıştırma formatı 7z gerçekten çok iyi bir sıkıştırma sağlıyor.
5- Ben eskiden 7-zip kullanmama rağmen fark etmedim ancak 7zip'in çok fazla ram yediği söyleniyor. Şu anda WinRAR kullanıyorum.

Windows media player(Müzik dinlersin.Video izlersin Kasmadan.)
Opera (Az ram yer.)
Zoom(Öğrenci isen)
Cs 1.6((Canın sıkılınca bıçak atarak mutlu olursun.)
Transformice(Canın sıkılınca peynir toplarsın.)
Animasyon veya bir logo tasarım programı indir(Ad veremiyorum k.b,Hobin olsun.)
Aklıma bunlar geldi.

bence winrar,antivürüs istersen,tüm c++ kur,driver manuel olarak aygıt yöneticisinden yap,power point,Z-zip,Tarayıcı Firefox öneririm bu kadar

Sürücülerini kur yeter. Onun haricinde neye ihtiyacın varsa onu kur. Herkesin kullandığı uygulamalar ve ihtiyaçları farklıdır. Zamanla ihtiyaç oldukça indirirsin zaten. Acele etme.

Driver, sistemine uygun tarayıcı, güncellemeler (Win8.1 ve Win10), Office, Media Player (VLC önerim), Wise Care 365 (haftada 1 bilgisayarının bakımını yap), Antivirüs, Revo Unistaller (programı sildikten sonra arkada bıraktığı kalntıları siler), Winrar (rar, zip gibi dosya türlerini açarsın). Gerisi sana kalmış aslan, hadi güle güle.