Akdeniz124
Doçent
Önerilerinizi bekliyorum.
4.500 maksimum.
Günlük kullanım için 256 GB SSD (minimum) olursa sevinirim
4.500 maksimum.
Günlük kullanım için 256 GB SSD (minimum) olursa sevinirim

Neden hocam ?Cidden Zula mı oynayacaksın? @Berk
Apu al gitsinÖnerilerinizi bekliyorum.
4.500 maksimum.
Günlük kullanım için 256 GB SSD (minimum) olursa sevinirim![]()
Rezaletin ötesi bir oyun ondan.Neden hocam ?
Keşke alabilicek olsam, günlük kullanım için Laptob daha iyi.Apu al gitsin![]()
Sana demiş ki zula oynatsın zula hakkında fikir ver dememişRezaletin ötesi bir oyun ondan.
Tamam da, bir arkadaşı çağırdım zaten. Oku sonra yorum yap.Sana demiş ki zula oynatsın zula hakkında fikir ver dememiş
Okuyup yorum yaptım zaten bir arkadaşı çagırdım ne alakaTamam da, bir arkadaşı çağırdım zaten. Oku sonra yorum yap.
Laptop bu zamanda alınmaz. Fiyatlar zirve yapmış durumda. En iyisi apu sistem almak.Laptob önerisi istedim oyun önerisi değil !
Tamamen uzaktan eğitim fırsatçılığı.Laptop bu zamanda alınmaz. Fiyatlar zirve yapmış durumda. En iyisi apu sistem almak.
Nasıl yani?Tamamen uzaktan eğitim fırsatçılığı.
Hocam hani artık okul yerine uzaktan eğitim var ya uzaktan eğitim için laptop falan lazım oluyor bu yüzden fiyatlar tavan yaptı.Nasıl yani?
Uzaktan eğitim için laptop alınmaz. Eğer okula vs,, götürecek ise alınabilir. Şu zamanda alınabilecek en iyi sistem bence apu. Tabii paranız var ise 11.nesil İntel işlemciler de alınabilir (F serisi almamak koşuluyla)Hocam hani artık okul yerine uzaktan eğitim var ya uzaktan eğitim için laptop falan lazım oluyor bu yüzden fiyatlar tavan yaptı.![]()
Lenovo dışında diğerleri güzel değil. (10.nesil İntel işlemcilerin grafik birimi biraz kötü)![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Dell Latitude 3510 N0L3510EMEA_U Notebook
Dell Latitude 3510 N0L3510EMEA_U Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
LENOVO 81W1005UTX IdeaPad 3 15.6"/Ryzen 3 3250U 2.6/8GB Ram/256GB/ Win 10 Home Laptop Gri
IDEAPAD3/RYZEN3-3250U/8/256/15.6www.mediamarkt.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
14 mesaj var kimse öneri sunmamış
Neden güzel değil? Zula'yı rahatlıkla yüksek ayarlarda oynatırlar. Ayrıca en kötüsü Lenovo çünkü hem eski nesil bir işlemci kullanıyor hem de 768p ekranı var.Lenovo dışında diğerleri güzel değil. (10.nesil İntel işlemcilerin grafik birimi biraz kötü)
Güzel olmamasının sebebi, grafik birimleri kötü. 11. nesil intel işlemcilerde daha iyi bir grafik birimi var. Ayrıca, ben Lenevo bilgisayarı 4.nesil zannettimNeden güzel değil? Zula'yı rahatlıkla yüksek ayarlarda oynatırlar. Ayrıca en kötüsü Lenovo çünkü hem eski nesil bir işlemci kullanıyor hem de 768p ekranı var.
Bu fiyata 11.nesil bulamadım. Bütçe düşük maalesef alınabilecek en iyi laptoplar bunlar ve bence günlük kullanım için fazlasıyla yeterliler. Grafik birimi konusunda haklısınız fakat Zula gibi bir oyunu rahatlıkla açarlar diye düşünüyorum.Güzel olmamasının sebebi, grafik birimleri kötü. 11. nesil intel işlemcilerde daha iyi bir grafik birimi var. Ayrıca, ben Lenevo bilgisayarı 4.nesil zannettim![]()
Zula Hangi ayarlar kaç fps tahmini ?,+400TL verip çok daha iyisini alabilir tabii ki. Biraz daha zorlayıp bunu almanızı öneririm @Akdeniz124 .![]()
HP Rebak 15S-EQ1042NT 2D6Y1EA AMD Ryzen 3 4300U 8 GB 256 GB SSD FreeDOS 15.6 FHD
www.turkcell.com.tr
R3 4300U için Zula tam tahmin yapamam ama yüksek ayarlarda 100+FPS diyebilirim. Pubg ise bu fiyata oynatabilecek laptop yok. Bahsettiğiniz Pubg Mobile ise oynatır.Zula Hangi ayarlar kaç fps tahmini ?,
Pubg hangi ayarlar kaç fps tahmini ?,
Oyun performansı hangi ekran kartına eşit sizce ?
Mobile'den bahsetmiştim Pubg bu fiyata oynatcak laptob bulunmazR3 4300U için Zula tam tahmin yapamam ama yüksek ayarlarda 100+FPS diyebilirim. Pubg ise bu fiyata oynatabilecek laptop yok. Bahsettiğiniz Pubg Mobile ise oynatır.