Nasıl Double Click Yapabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CraYen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Faremin adı HID uyumlu fare olarak gözüküyor. Sensörleri iyi. Fakat nasıl double yapacağımı anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,235
Anladığım kadarıyla Minecraft için kullanacaksınız ancak çoğu sunucularda ban sebebi, biliyorsunuz değil mi?

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Anladığım kadarıyla Minecraft için kullanacaksınız ancak çoğu sunucularda ban sebebi, biliyorsunuz değil mi?
Nasıl yani? Zaten 6 CPS anca yapıyorum. Ve daha çok sağ click için kullanacağım. Tabii ping uçmazsa. Çünkü 8-9 CPS üstü ping fırlıyor SonOyuncu veya Pika Network fark etmeksizin.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,235
Nasıl yani? Zaten 6 CPS anca yapıyorum. Ve daha çok sağ click için kullanacağım. Tabii ping uçmazsa. Çünkü 8-9 CPS üstü ping fırlıyor SonOyuncu veya Pika Network fark etmeksizin.
Peki diyelim, ufak bir uyarı olsun. :)

Fareniz anladığım kadarıyla pek bilindik bir marka değil, bu sebeple HID uyumlu fare olarak geçiyor. Bu durumda makro gibi özellikleri kullanabilmeniz adına sürücü ve/ya yazılım kurmanız gerekiyor diye biliyorum.

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Peki diyelim, ufak bir uyarı olsun. :)

Fareniz anladığım kadarıyla pek bilindik bir marka değil, bu sebeple HID uyumlu fare olarak geçiyor. Bu durumda makro gibi özellikleri kullanabilmeniz adına sürücü ve/ya yazılım kurmanız gerekiyor diye biliyorum.
Anladım, biz hine 7 CPS ile BlocksMC'ye kaldık o zaman :>

Reaksiyon puanı
288
Ayarlara fare ayarları yazın orada çıkacaktır.

Ekli dosyalar

• ayarlar.png
    ayarlar.png
    72.5 KB · Görüntüleme: 88