- Reaksiyon puanı
- 1,003
Faremin adı HID uyumlu fare olarak gözüküyor. Sensörleri iyi. Fakat nasıl double yapacağımı anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Nasıl yani? Zaten 6 CPS anca yapıyorum. Ve daha çok sağ click için kullanacağım. Tabii ping uçmazsa. Çünkü 8-9 CPS üstü ping fırlıyor SonOyuncu veya Pika Network fark etmeksizin.Anladığım kadarıyla Minecraft için kullanacaksınız ancak çoğu sunucularda ban sebebi, biliyorsunuz değil mi?
Peki diyelim, ufak bir uyarı olsun.Nasıl yani? Zaten 6 CPS anca yapıyorum. Ve daha çok sağ click için kullanacağım. Tabii ping uçmazsa. Çünkü 8-9 CPS üstü ping fırlıyor SonOyuncu veya Pika Network fark etmeksizin.
Anladım, biz hine 7 CPS ile BlocksMC'ye kaldık o zaman :>Peki diyelim, ufak bir uyarı olsun.
Fareniz anladığım kadarıyla pek bilindik bir marka değil, bu sebeple HID uyumlu fare olarak geçiyor. Bu durumda makro gibi özellikleri kullanabilmeniz adına sürücü ve/ya yazılım kurmanız gerekiyor diye biliyorum.
Böyle zaten ayarlar? Ne yapacağım ki?Ayarlara fare ayarları yazın orada çıkacaktır.
Eğer yapamıyorsanız macro vb. kullanabilirsiniz.Böyle zaten ayarlar? Ne yapacağım ki?
Makro kullanmam/kullandırtmam. Başka bir yolu yok ise böyle devam edeceğiz.Eğer yapamıyorsanız macro vb. kullanabilirsiniz.
O zaman YouTube'daki videoları izleyebilirsin orada nasıl double click yapılır videoları var.Makro kullanmam/kullandırtmam. Başka bir yolu yok ise böyle devam edeceğiz.
Adamlar kaç yüz TL'lik mouse ile tek tıkta ikili yapıyorlar. Baktım ama hepsi de özel mouse kullanıyor.O zaman YouTube'daki videoları izleyebilirsin orada nasıl double click yapılır videoları var.
Geriye bir tek macro kalıyor yine de siz bilirsiniz hocam.Adamlar kaç yüz TL'lik mouse ile tek tıkta ikili yapıyorlar. Baktım ama hepsi de özel mouse kullanıyor.
Makro programları genellikle geç tıklıyor veya da kullanması zor oluyor. 7 CPS ile devam o zaman ?Geriye bir tek macro kalıyor yine de siz bilirsiniz hocam.