Dizi Efsane Dizi How I Met Your Mother Geri Dönüyor!

Bu konuyu okuyanlar

wittroc

44
Emektar
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
6,324
Çözümler
36
Reaksiyon puanı
11,197
Puanları
113
Yaş
20
Benim de büyük bir hayranı olduğum efsane dizi How I Met Your Mother dizisinin yan dizisi olacak How I Met Your Father için düğmeye basıldı!

tumblr_obzzqrXs5u1udqbqpo2_1280.jpg


9. sezonu, yani final sezonuyla birçok eleştiriye maruz kalan, final için yeni bir sezon çekilmesi gerekildiği dizi için bitti yıl olan 2014'ten beri söyleniyor. Bu söylenenler sonrasında tam 7 yıl sonrasında dizinin yaratıcıları devam dizisine onay verdi.

Kült diziye spin-off olarak gelecek yeni dizi, orijinal hikayeyle bağlantılı olacak mı yoksa olmayacak mı, bilinmiyor. Bizi 2021 yılına götürecek olan dizide Sophie (Hilary Duff) oğluna babasıyla nasıl tanıştığının hikayesini anlatacak. Dizi içerisinde Sophie ve arkadaş grubunu, flört uygulamalarını ve nasıl aşık olunacağını göreceğiz.

Dizide How I Met Your Mother'ın yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas yönetici yapımcı olarak yer alacakken Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger de yönetici yapımcı ve yazar olarak yerlerini almış bulunmakta. Hulu'nun onay ve siparişini verdiği spin-off dizi, 10 bölümle karşımıza çıkacak. Başrolde ise Hilary Duff bulunacak. Duff, heyecanını şöyle dile getirdi:​
  • "Kariyerimde harika karakterleri canlandırdığım için inanılmaz derecede şanslıydım ve Sophie rolünü üstlenmeyi dört gözle bekliyorum. How I Met Your Mother"ın büyük bir hayranı olarak, Carter ve Craig'in bebeklerinin devamı konusunda bana güvenmeleri için onur duydum ve hatta biraz gerginim. Isaac ve Elizabeth mükemmeller, onlarla ve tüm dahileriyle birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum."​
How I Met Your Father dizisi, aslında daha önce de karşımıza çıkabilecek bir diziydi. Dizi, 2013'te ilk pilot bölüm siparişini almıştı ancak proje onaylanmadı ve 8 yıllığına tozlu raflara kaldırdı. Şimdiyse geri dönüyor.

 
Üst