Ipad Air4

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Air 4 kasmadan beni 5 sene götürürmü. Birde 64gb yeterlimi cod, pugb,dead by lightning ,genshin impact,fortnite(tekrar app store gelirse)bu oyunları kullancam evde laptop var ama 9 senelik ve ara sıra sorun çıkartıyor.Derslerimi bu ipaddan yapcam sunum fln her ödevimi, birde bluetooth 5.0 gecikme yaparmı kablolu kulaklık var ama birinden az ses geliyor ne yapabilirim

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Normalde 5 sene götürür ama 64 GB biraz az oyunda yukleyecegin için azbiraz daha hafızalı olanı al rahat et kulaklık konusunda bı fikrim yok ben kablolu kulaklık kullanıyorum hep ? akrabalardan kim yeni tel alıp kutusundan kulaklık çıkmış ise direk alıyorum idare ediyoz

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,235
Fark edilir bir ses gecikmesi olmayacaktır. Air 4 seviyesinin en güçlü modeli denebilir. 64 GB varyantın yeteceğini sanmıyorum. Hem bahsettiğiniz uygulamalar sebebiyle, hem uzun kullanım sebebiyle. Tavsiyem 256 GB varyantını almanız yönünde.

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Fark edilir bir ses gecikmesi olmayacaktır. Air 4 seviyesinin en güçlü modeli denebilir. 64 GB varyantın yeteceğini sanmıyorum. Hem bahsettiğiniz uygulamalar sebebiyle, hem uzun kullanım sebebiyle. Tavsiyem 256 GB varyantını almanız yönünde.
Arada fazla fiyat farkı var bütçem yetmiyor 5000 e zor yetiyor tab s7 alcaktım ama air 4 5100 tl ye düşmüş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde 5 sene götürür ama 64 GB biraz az oyunda yukleyecegin için azbiraz daha hafızalı olanı al rahat et kulaklık konusunda bı fikrim yok ben kablolu kulaklık kullanıyorum hep ? akrabalardan kim yeni tel alıp kutusundan kulaklık çıkmış ise direk alıyorum idare ediyoz
128 i olsada alsam fiyat farkı fazla zor biraz ama 64 yeterli gibi geliyor ben 16gb tel kullaniyroum ama fazla oyun indirebilirim ondan sordum