Linux Için Program Yazma Programı

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
açık kod falan işime geliyordu bende linuxa geçtim. şimdi yazdığım kodu linuxta çalıştırabileyim ve ufak tefek değişikliklerle exe veya apk yapabileyim istiyorum. Birde ücretsiz kurs almadan ingilizce dahi kaynak bulabilirsem güzel olur.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Ben geçen Unity 3D kullanıyordum ve Linux icin çalıştırabilir dosya oluşturuyordu. Yanı C# destekliyor galiba.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
açık kod falan işime geliyordu bende linuxa geçtim. şimdi yazdığım kodu linuxta çalıştırabileyim ve ufak tefek değişikliklerle exe veya apk yapabileyim istiyorum. Birde ücretsiz kurs almadan ingilizce dahi kaynak bulabilirsem güzel olur.
Python tercih edebilirsiniz.

41ph337h4

Doçent
Reaksiyon puanı
582
Telefon için uygulama yapacaksanız Java-Kotlin öneririm.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
her sudo apt get update yazısımda bu hata geliyor neden olur sizce
cem@CEM:~$ sudo apt-get update
[sudo] cem için parola:
E: Hatalı girdi satır 58 list dosya /etc/apt/sources.list (Component)
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'desdelinux-ubuntu-viewnior-focal.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'ubuntu-wine-ubuntu-ppa-focal.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'sylvain-pineau-ubuntu-kazam-focal.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'teamviewer.list.dpkg-new' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'steam.list.dpkg-new' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
E: Kaynak listesi okunamadı.
cem@CEM:~$