virüs çıkmadı. kullanmadığım program da yok zatenBilgisayarina "Kaspersky" antivirüs programini indir tam tarama yap, virüs kapmis olabilir, devtools dedgin olayi ilk defa duydum valla, gir deneteim masasina, kullanmadgin peogramlari sil
daha önce de olmuştu bilgisayarı kapatıp açınca oluyordu şimdi olmuyorBilgisayarina "Kaspersky" antivirüs programini indir tam tarama yap, virüs kapmis olabilir, devtools dedgin olayi ilk defa duydum valla, gir deneteim masasina, kullanmadgin peogramlari sil
Başka bir tarayıcı kullansanız peki, yandex,opera,edge,virüs çıkmadı. kullanmadığım program da yok zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha önce de olmuştu bilgisayarı kapatıp açınca oluyordu şimdi olmuyor
kullanıyorum fakat bu hep böyle mi kalacak?Başka bir tarayıcı kullansanız peki, yandex,opera,edge,
Bi format at bencekullanıyorum fakat bu hep böyle mi kalacak?
Chrome ayarlarında geliştirici modu tarzı birşey açıksa kapatın eğer düzelmezse Chrome uygulamasını silip tekrar kurun.Selamlar. Chrome'a girince kendiliğinden DevTools açılıyor. Bir şeye tıklayınca, bir tuşa basınca bile. Bunu nasıl engellerim?
Bir uygulama için format atmaya gerek yok.Bi format at bence
öyle bir ayar bulamadım 3 defa silip yükledim zaten.Chrome ayarlarında geliştirici modu tarzı birşey açıksa kapatın eğer düzelmezse Chrome uygulamasını silip tekrar kurun.
Bir uygulama için format atmaya gerek yok.
daha detaylı anlatır mısınız?ayarlardan sekmelerin otomatik açlılmasını kapat