Allah Google Chrome'u Başımızdan Eksik Etmesin..

Robert Grenee

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
971
ALLAH GOOGLE CHROME'U BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. O olmasa ne yapardık bilemiyorum. Hem zaten İnternet Explorer desen onda tarayıcılık vasfı yok. Tamam haklısınız Chrome biraz fazla RAM yiyor fakat verdiği hizmete, sunduğu kaliteye bakın. 2000 öncesi böylemiydi bir siteye girebilmek için 2 gün sıra beklediğimi bilirim ben. Tabi siz 2000'liler bilmezsiniz yeğenim. Dayınıza, amcanıza, babanıza sorun onlar da anlatır. Chrome geldi medeniyet geldi, Chrome geldi internette yeni bir çağ açıldı. İLLE DE CHROME İLLE DE CHROME. SONUNDA KADAR CHROMEcuyum ARKADAŞ.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
ALLAH GOOGLE CHROME'U BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. O olmasa ne yapardık bilemiyorum. Hem zaten İnternet Explorer desen onda tarayıcılık vasfı yok. Tamam haklısınız Chrome biraz fazla RAM yiyor fakat verdiği hizmete, sunduğu kaliteye bakın. 2000 öncesi böylemiydi bir siteye girebilmek için 2 gün sıra beklediğimi bilirim ben. Tabi siz 2000'liler bilmezsiniz yeğenim. Dayınıza, amcanıza, babanıza sorun onlar da anlatır. Chrome geldi medeniyet geldi, Chrome geldi internette yeni bir çağ açıldı. İLLE DE CHROME İLLE DE CHROME. SONUNDA KADAR CHROMEcuyum ARKADAŞ.
Katılıyorum. Hala Chrome kullanan tayfadanım.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Hem zaten İnternet Explorer desen onda tarayıcılık vasfı yok.
Hatırlatmak isterim. Zamanının en iyi tarayıcılarından biriydi.
fakat verdiği hizmete, sunduğu kaliteye bakın.
Diğer tarayıcılara göre ekstra olarak ne özelliği var?
2000 öncesi böylemiydi bir siteye girebilmek için 2 gün sıra beklediğimi bilirim ben.
Google Chrome internet servis sağlayıcısı değil! ?

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Google emekli oldu artık 50 yaşına girmiştir belki ?

BörteçineTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Benim gözümde Microsoft Edge ve İnt. Explorer aynıdır. Operanın açılış süresi kanser eder. Firefox desen 10 sene önce facede farm ville onyarken kullanıyorduk. Google Chrome adamdır.