OzkanK.
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 13,064
Aklıma 15 Temmuz geldi. ??
1. Büyük bir yalan söyleGezi süreci desen kısmen anlarımda 15 Temmuz ne alaka ?
Gezi videosu'nuda aynı adam seslendiriyor galiba
1. Büyük bir yalan söyle
2. Basit bir yalan olsun (Hatalı olmasının önemi yok.)
2. Sürekli tekrar et
3.Yalanı gerçekmiş gibi kucaklayanları seyret
![]()
Buna da birileri karşı çıkar merak etme ülkemiz gelişiyor her yıl ama insanımız görmezden geliyor
Olay o değil. Sen demek istediğimi anladın zaten.Bende MANTIKLI BİR ŞEY SÖYLYECEN DİYE BEKLİYOM ...
Hee hee 15 temmuzda o dediğindendi. 250 kişi boşuna öldü üstüne yüzlerce paşa yalan için kendini feda etti. Binlerce insanda basit yalanlar için mal varlıklarndan oldu vatan haini damgası yedi ondan ülkedesinden kaçtı.
Ben demedim mi karşı çıkanlar olacak diye hala ısrar ediyorlar karşı çıkmakta. devletimizin gelişmesini engellemeyintürk milleti mizahşör
Hocam demek istediginizi anlamadim kime diyorsunuz onu da anlamadimAh zavallı muhalefet, yalan uydurmayı bile beceremiyorsun. Kendi içindeki birçok akil insan bile uydurduğunuz bu yalanlara karşı çıkıyorken hala ısrarla bunu bir kampanyaya dönüştürmüş olmaları tam bir algı çakallığından başka birşey değil. Ama bu millet bunu görüyor, çaresizliğinizi seyrediyor sadece.
Erzurumlu TEYO emmi'nin attığı palavralar bile sizden daha mantıklı geliyor insana yahu!![]()
Hala anlayamıyorsunuz hala bir şeyler söyleyip kendini kandırTRT devlet kanalı mı hükümet kanalı mı? Bu kadar gözümüze soka soka taraflı olunabilirdi ancak. Yazık gerçekten. benim cebimden çıkan vergi TRT'ye gidiyor...
Bu arada kaybolan para sadece 128 milyar değil bunuda herkes çok iyi biliyor. 5 yıl önceki 1000 lira o zaman 500$ şuan 100$. Ülkede tl bazında olan her paradan %80 kayıp var...
Yok abi her şey çok iyi... Cebimizdeki para durduk yere erimiyor... Merkez bankası başkanı damadın intikamı alınırcasına durduk yere kovulmuyor...Hala anlayamıyorsunuz hala bir şeyler söyleyip kendini kandır
Tamam anladım anlamamakta ısrar ediyorsunuz daha o paranın nereye harcandığını bilmiyorsunuzYok abi her şey çok iyi... Cebimizdeki para durduk yere erimiyor... Merkez bankası başkanı damadın intikamı alınırcasına durduk yere kovulmuyor...
Her şey çok iyi her şey mükemmel...
2016 2019 arası dönem için dış politika hatasına çıkmayan bir tane harcama gösterebilir misiniz?Tamam anladım anlamamakta ısrar ediyorsunuz daha o paranın nereye harcandığını bilmiyorsunuz
2016 2019 arası dönem için dış politika hatasına çıkmayan bir tane harcama gösterebilir misiniz?
hala mizahşörBen demedim mi karşı çıkanlar olacak diye hala ısrar ediyorlar karşı çıkmakta. devletimizin gelişmesini engellemeyin