mesuttbaykal
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
neden ?Öyle bir hız yok çıkar onu aklından. Uygulama bozuk olmasın?
kullandığım ssd Samsung PM981A 256GB 3500MB-2200MB/S Pcıe SSD MZVLB256HBHQÖyle bir hız yok çıkar onu aklından. Uygulama bozuk olmasın?
niye öyle dedi bende anlamadım vallaneden ?
evet. ve zaten ssd samsung bu veriler normal. test sonucunu da ekledim@mesuttbaykal, CrystalDiskmark ile mi yapıyorsun testi?
windowsta sorun olabilir mi? veya virüs? malwarebytes ile taratın.kullandığım ssd Samsung PM981A 256GB 3500MB-2200MB/S Pcıe SSD MZVLB256HBHQ
test sonucunu da ekledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
niye öyle dedi bende anlamadım valla
evet. ve zaten ssd samsung bu veriler normal. test sonucunu da ekledim
malwarebytes ile tarattım 4 tane buldu onlarda önemsizwindowsta sorun olabilir mi? veya virüs? malwarebytes ile taratın.
ne alakaÖyle bir hız yok çıkar onu aklından. Uygulama bozuk olmasın?
imkansız değil nvme ve pcı express denilen teknolojiler varİmkansız.
alır arkadaşım nvme standratı var ve o ssd dramsiz ve eski o yüzden ucuzSahte veya bozuk ürün almışsınız. 550 TL'ye o kadar yazma ve okuma hızı asla alamazsınız.
sana daha iyi anlatması ve bilgilenen içinSahte veya bozuk ürün almışsınız. 550 TL'ye o kadar yazma ve okuma hızı asla alamazsınız.
Yalan kaynaklara inanmaya devam et sen.alır arkadaşım nvme standratı var ve o ssd dramsiz ve eski o yüzden ucuz
lütfen araştır cahillik yapma
sana daha iyi anlatması ve bilgilenen için
@Ataksoy
nesi yalanYalan kaynaklara inanmaya devam et sen.
araştır araştır.Yalan kaynaklara inanmaya devam et sen.
size bir soru sormak istiyoru.Windows'u UEFI olarak tekrardan kurun ve MediaCreationTool üzerinden yazdırın USB'yi.
Artık SATA yerine NVME ya da PCI kullanılıyor, yavaşlık geride kaldı....Öyle bir hız yok çıkar onu aklından. Uygulama bozuk olmasın?
M.2 PCIe ile birlikte bu hızlara erişebilmeniz mümkün.
neden ?
Arkadaşın SSD'si zaten araştırdığıma göre 3500 mb okuma 2200 mb da yazma hızına sahip. Böyle bir SSD' de bile 35 40 sn'yede açılması komikM.2 PCIe ile birlikte bu hızlara erişebilmeniz mümkün.
M.2 SATA ile karıştırmış olabilir misiniz?
Ben bu konu için cevap vermedim. Hız konusunda soru sormuşlar ve onun dönütünü yaptım.Arkadaşın SSD'si zaten araştırdığıma göre 3500 mb okuma 2200 mb da yazma hızına sahip. Böyle bir SSD' de bile 35 40 sn'yede açılması komik![]()
doğru benim ssd 500mb okuma 500 mb yazma ile 13 saniyede açılıyorArkadaşın SSD'si zaten araştırdığıma göre 3500 mb okuma 2200 mb da yazma hızına sahip. Böyle bir SSD' de bile 35 40 sn'yede açılması komik
Hocam sorun ne süredir var ?
Benim 500 400 8 sn de açılıyor. Windowsta sorun olabilir mi?doğru benim ssd 500mb okuma 500 mb yazma ile 13 saniyede açılıyor
Benim kingston ssd ile anakart üreticisinin yazısı geldikten 1-2 snye sonra windows geliyor. İnanmayanlar için video atabilirimdoğru benim ssd 500mb okuma 500 mb yazma ile 13 saniyede açılıyor
bilmiyhorum görev yöneticisi öyle diyor kendim telefonla ölçtüm güç tuşuna basıp masaüstü gelene kadar 28 saniye sürüyorBenim 500 400 8 sn de açılıyor. Windowsta sorun olabilir mi?
özelden yollar mısın reis merak ettimBenim kingston ssd ile anakart üreticisinin yazısı geldikten 1-2 snye sonra windows geliyor. İnanmayanlar için video atabilirim
KINGSTON SA400S37240G
bir saniye şuan canlı dersim var bi 20 25 dk sonra burdan da atarım sıkıntı yokbilmiyhorum görev yöneticisi öyle diyor kendim telefonla ölçtüm güç tuşuna basıp masaüstü gelene kadar 28 saniye sürüyor
özelden yollar mısın reis merak ettim
tamamdır reis iyi derslerbir saniye şuan canlı dersim var bi 20 25 dk sonra burdan da atarım sıkıntı yok
eywtamamdır reis iyi dersler
550 TL'ye mi erişebiliyoruz?M.2 PCIe ile birlikte bu hızlara erişebilmeniz mümkün.
Hatta M.2, PCIe Gen 4 x4 ile birlikte 64 Gbps hızına erişebiliyorsunuz. Bu da saniyede 8000MB'ye denk geliyor. Tabii henüz günümüzde böyle bir SSD yok fakat slot bu hızları destekliyor. Teoride bu hızlar geçerli fakat uygulamada daha düşük hızlar çıkabilir.
M.2 SATA birimi ile veya SATA 6 ile karıştırmış olabilir misiniz?