1. Shader, data ve texture pack desteği, onlarca sunucu, daha iyi yol yapma ve PVP mekaniği, daha iyi sesler ve çok daha az bug istersen Java Edition. Daha iyi optimizasyon, RTX ve çok daha ucuz bir fiyat istersen Windows 10. Ama Buglara katlanman lazım. r/minecraft da hiçbir şey olmamışken ölen ve hardcore dünyalarını kaybeden birsürü insan var.Meraba,
Bu gün Size 2 Soru soracağım Soru:
1. Minecraft Java Edtion mu Alınmalı ? [Hangisi Daha İyi (Fiyat Fark etmez)]
2. Sistem Özellikleri Olarak En Düşük Olanı Hangisi?
Hangisini Alırsam Daha İyi Ederim, Sistem Özelliklerim1. Shader, data ve texture pack desteği, onlarca sunucu, daha iyi yol yapma ve PVP mekaniği, daha iyi sesler ve çok daha az bug istersen Java Edition. Daha iyi optimizasyon, RTX ve çok daha ucuz bir fiyat istersen Windows 10. Ama Buglara katlanman lazım. r/minecraft da hiçbir şey olmamışken ölen ve hardcore dünyalarını kaybeden birsürü insan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. Windows 10 Edition.
Java çok kasar. Windows 10 edition bile kasabilir. Ekran kartı çok kötü.Hangisini Alırsam Daha İyi Ederim, Sistem ÖzelliklerimHakkımda'dan Bakabilirsiniz.)
İşlemci: İntel Core i3 2330
Ram: 4GB ddr3 1066
Ekran Kartı: Amd Radeon HD 6470M
İşletim Sistemi: Windows 10 Home
(400. Mesaj)
daha kötü bilgisayarda oynuyorum java ile kasacağını düşünmüyorum.Java çok kasar. Windows 10 edition bile kasabilir. Ekran kartı çok kötü.
Tlauncher Ne Kadar Güvenli, Zamanında İndirmiştim ve ÇOK Virus Vardı.Java edítionu üçüncü parti bir launcher ile (Tlauncher gibi) deneyin eğer kasmazsa alın. Windows 10 edition benim 2 GB RAM'li Celeron N2830 işlemcili eski laptopumda bile kasmıyordu.
Yok.Tlauncher Ne Kadar Güvenli, Zamanında İndirmiştim ve ÇOK Virus Vardı.
ben tlauncher ile oynuyorum.Tlauncher Ne Kadar Güvenli, Zamanında İndirmiştim ve ÇOK Virus Vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki Çoklu Oyuncuda Hangisi Daha iyi?
Daha İyi Yol Yapma Derken?1. Shader, data ve texture pack desteği, onlarca sunucu, daha iyi yol yapma
Seni Crack Kullanmaktan Raporlayım mı? (!)ben tlauncher ile oynuyorum.
herhangi sıkıntı yok
Bende bir sorun yokTlauncher Ne Kadar Güvenli, Zamanında İndirmiştim ve ÇOK Virus Vardı.
Java edition daha iyi.Peki Çoklu Oyuncuda Hangisi Daha iyi?
Optifine.net buradan optifine kurun ve tüm ayarları düşürün isterseniz dc gelin yardım edeyim.İndirdim denedim , En Düşük Ayarlarda 2 Fps Aldım.
ayarlar kısmını ss atarmısın.İndirdim denedim , En Düşük Ayarlarda 2 Fps Aldım.
Windows 10 Edition'da yol yapmak için önüne blok koyuyorsun ve aşırı buglu bir sistem. Normal yapmak da çok zor. Online modlarda özellikle fark ediyorsun.Daha İyi Yol Yapma Derken?
Java'ya mojang, Windows 10'a Microsoft hesabı ile giriliyor diye biliyorum.Peki, Java Edition'la Windows 10 Edition Aynı Hesapta Oynuyabilirmiyim?
Windows üzerinde de kullandım.@Castaft,Linux'ta zaten bir şey olmaz Linux için virüs üreten kişiler çok az.
Bedrock'ta eğilip yol yapmak tam bir işkence.Daha İyi Yol Yapma Derken?
?Nasıl Yani?Bedrock'ta eğilip yol yapmak tam bir işkence.
Öyle.?Nasıl Yani?
Sadece Windows 10'da mı sorun oluyor ya da ikisinde de mi oluyor ?Bedrock'ta eğilip yol yapmak tam bir işkence.
Sanırım sadece W10.Sadece Windows 10'da mı sorun oluyor ya da ikisinde de mi oluyor ?
Neden ki , Windows 10 Edition'da Eğilmek Yok mu?Sanırım sadece W10.
Var ama yol yaomak zor. İnternette Bedwars on W10 videoları var onları izle istersen.Neden ki , Windows 10 Edition'da Eğilmek Yok mu?
Var ama aşırı yavaş. Yani sadece bug ile yol yapılabiliniyor.Neden ki , Windows 10 Edition'da Eğilmek Yok mu?