Pubg Mobile Kasıyor

Userlaptop8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bir laptop aldım iyi ama sadece pubg mobile de kasıyor
Özellikler
16 GB RAM
1650 Tİ
120 Hz EKRAN

YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Son düzenleme:

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Zaten sanallaştırma kapalı olsaydı emülatör çalılmazdı.

Hemen çözülmez deyip arkadaşların heveslerini kaçırmayın :D

Game Loop yerine bir de BlueStacks dener misiniz?
Yalan yanlış bilgi vermeyin. Emulatörler sanallaştırma olmadan çalışır. Hevesini kaçırma durumu yok, hemen de çözülmez demedim. Son mesaja ışınlanmayın hemen!

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Yalan yanlış bilgi vermeyin. Emulatörler sanallaştırma olmadan çalışır. Hevesini kaçırma durumu yok, hemen de çözülmez demedim. Son mesaja ışınlanmayın hemen!
Bu konuda haklıymışsınız pardon, ben emülatör programlarının sanal makine mantığında çalıştığını düşündüğümden öyle demiştim, heves kaçırma konusunda haklıyım yalnız ????:D Bu arada dediğim gibi, emülatör değiştirmek işe yarayabilir.

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Bu konuda haklıymışsınız pardon, ben emülatör programlarının sanal makine mantığında çalıştığını düşündüğümden öyle demiştim, heves kaçırma konusunda haklıyım yalnız ????:D Bu arada dediğim gibi, emülatör değiştirmek işe yarayabilir.
Aslında emulatör değiştirmek de işe yaramıyor. Hepsi aynı halt çünkü. Bu arada sanal makineler de sanallaştırma olmadan çalışmıyor muydu?

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Arkadaşlar bir laptop aldım iyi ama sadece pubg mobile de kasıyor
Özellikler
16 GB RAM
1650 Tİ
120 Hz EKRAN

YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Hocam bende PUBG Mobile oynuyordum ara sıra ağır droplar geliyor onun dışında iyi oluyor.
Sizin sisteminiz benim sistemimin 4 5 katı kadar var, deneye deneye en iyi ayarları buldum. Önceden 25 FPS civarı alıyordum şu anda 60'a kadar çıktım.
Yardımcı olayım isterseniz. Tabi forum'u terk etmediyseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemen çözülmez deyip arkadaşların heveslerini kaçırmayın :D

Game Loop yerine bir de BlueStacks dener misiniz?
BlueStacks bir işe yaramaz hocam.

Userlaptop8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam bende PUBG Mobile oynuyordum ara sıra ağır droplar geliyor onun dışında iyi oluyor.
Sizin sisteminiz benim sistemimin 4 5 katı kadar var, deneye deneye en iyi ayarları buldum. Önceden 25 FPS civarı alıyordum şu anda 60'a kadar çıktım.
Yardımcı olayım isterseniz. Tabi forum'u terk etmediyseniz.

BlueStacks bir işe yaramaz hocam.
yardımcı olursanız çok sevinirim

Aslında emulatör değiştirmek de işe yaramıyor. Hepsi aynı halt çünkü. Bu arada sanal makineler de sanallaştırma olmadan çalışmıyor muydu?
ya onuda geçtim daha önce böyle olmuyordu ilk aldığımda fln herhangi bir sorunda yok anlamadım benchmark da yaptım gayet iyi çıktı

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
yok hocam ona da baktım maskimum 32 dereceye çıkıyor gpu
Bilgisayarın tamamının ısısını diyorum ben. Ve bu arada Laptoptan oyun oynanmaz. Oynanır da masasüstü daha iyi. masaüstünden oynanır. Bilgisayarın tamamının ısısını diyorum.

Userlaptop8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayarın tamamının ısısını diyorum ben. Ve bu arada Laptoptan oyun oynanmaz. Oynanır da masasüstü daha iyi. masaüstünden oynanır. Bilgisayarın tamamını
hocam ben tamamının ısısına bakmadım ama ısındığını düşünmüyorum oyun ztn pubg mobile ne kadar ısınıcak normalde yağ gibi akması lazım zaten oyunun

Hocam ilk başta emülatörü nerden indirdiniz hangi sürümünü kullanıyorsunuz.
hocam gameloop son sürüm kendi sitesinden

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
hocam ben tamamının ısısına bakmadım ama ısındığını düşünmüyorum oyun ztn pubg mobile ne kadar ısınıcak normalde yağ gibi akması lazım zaten oyunun

hocam gameloop son sürüm kendi sitesinden

Hocam GameLoop'ta sağ üstte bulunan 3 çizgiye tıklayıp hangi sürümü kullandığınız tam olarak yazabilir misiniz? ayriyeten hangi siteden indirdiniz tam olarak.

Userlaptop8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayarın tamamının ısısını diyorum ben. Ve bu arada Laptoptan oyun oynanmaz. Oynanır da masasüstü daha iyi. masaüstünden oynanır. Bilgisayarın tamamının ısısını diyorum.
buyrun pc nin linki bi bakabilir misiniz herhangi bir sorun var mı https://www.hepsiburada.com/lenovo-...MIj7DSwouN8AIVS5WFCh18QAh6EAEYASABEgKxqfD_BwE

Hocam GameLoop'ta sağ üstte bulunan 3 çizgiye tıklayıp hangi sürümü kullandığınız tam olarak yazabilir misiniz? ayriyeten hangi siteden indirdiniz tam olarak.
7.1 sürüm dediğim gibi kendi sitesinden

Ekli dosyalar

• MGDetector 20.04.2021 18_06_13.png
    MGDetector 20.04.2021 18_06_13.png
    44.7 KB · Görüntüleme: 220

Userlaptop8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Ekli dosyalar

• Ayar Merkezi 20.04.2021 18_10_35.png
    Ayar Merkezi 20.04.2021 18_10_35.png
    51.9 KB · Görüntüleme: 195
  • Ayar Merkezi 20.04.2021 18_10_27.png
    Ayar Merkezi 20.04.2021 18_10_27.png
    64.5 KB · Görüntüleme: 200
  • Ayar Merkezi 20.04.2021 18_10_19.png
    Ayar Merkezi 20.04.2021 18_10_19.png
    58.6 KB · Görüntüleme: 197

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
@Userlaptop8 hocam GameLoop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz
GameLoop emülatörünü tamamen kaldırıp yeni beta versiyonunu indirmeniz gerek ben bu sayede çok ciddi bir şekilde FPS artışı sağlamıştım.
Altta bulunan işlemleri yapmadan önce sistem yedeğinizi ve regedit yedeğinizi almanızda fayda var.
1. Denetim Masasından GameLoop'u siliyoruz,
2. C diskinden aow_drv ve Temp dosyasını siliyoruz,
3. Program Files'a girip TxGameAssistant dosyasını siliyoruz,
4. Win + R tuşlarına basıp %appdata% yazıyoruz,
5. Tencent dosyasını siliyoruz,
6. Bir tık geri gelip Local'de bulunan Tencent'i de siliyoruz,
7. Regedit'i açıp bu konumlara gidip orda bulunan Tencent klasörlerini siliyoruz Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Tencent Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Tencent .
Çoğu dosyalar silinmeyebilir cihazı yeniden başlattıktan sonra o dosyaları silmek gerek,
Tüm işlemleri yaptıktan sonra Win + R tuşlarına basıp burada bulunan dosyaları silmeniz gerekir, çoğusu silinmeyebilir.
temp %temp% prefetch

Bu işlemlerin hepsini uyguladıktan sonra cihazı yeniden başlatıp buradaki linkten en son beta sürümünü indirip kurmanız gerek. English (Global) 7.1 Beta Latest sürümünü indirmeniz gerek.
1618932364180.png

Userlaptop8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
@Userlaptop8 hocam GameLoop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz
GameLoop emülatörünü tamamen kaldırıp yeni beta versiyonunu indirmeniz gerek ben bu sayede çok ciddi bir şekilde FPS artışı sağlamıştım.
Altta bulunan işlemleri yapmadan önce sistem yedeğinizi ve regedit yedeğinizi almanızda fayda var.
1. Denetim Masasından GameLoop'u siliyoruz,
2. C diskinden aow_drv ve Temp dosyasını siliyoruz,
3. Program Files'a girip TxGameAssistant dosyasını siliyoruz,
4. Win + R tuşlarına basıp %appdata% yazıyoruz,
5. Tencent dosyasını siliyoruz,
6. Bir tık geri gelip Local'de bulunan Tencent'i de siliyoruz,
7. Regedit'i açıp bu konumlara gidip orda bulunan Tencent klasörlerini siliyoruz Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Tencent Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Tencent .
Çoğu dosyalar silinmeyebilir cihazı yeniden başlattıktan sonra o dosyaları silmek gerek,
Tüm işlemleri yaptıktan sonra Win + R tuşlarına basıp burada bulunan dosyaları silmeniz gerekir, çoğusu silinmeyebilir.
temp %temp% prefetch

Bu işlemlerin hepsini uyguladıktan sonra cihazı yeniden başlatıp buradaki linkten en son beta sürümünü indirip kurmanız gerek. English (Global) 7.1 Beta Latest sürümünü indirmeniz gerek.
Ekli dosyayı görüntüle 148707
indirdim kurdum dediğin herşeyi yaptım inşallah olur