Pc Kendi Kendine Kapanıp Kendi Kendine Açılıyor?

Tom Hardy

Profesör
Reaksiyon puanı
3,376
Arkadaşlar bilgisayar kullanırken bir anda kapandı. Ardından da kendi kendine açıldı. Nedenini bilen yardımcı olabilir mi? Not: çok kullandığım bir bilgisayar değil. Eski de olsa kullanıyorum. Bizde başka bilgisayar var zaten ama onu da nadiren kullanıyorum, yardımcı olmaya çalışın.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
Arkadaşlar bilgisayar kullanırken bir anda kapandı. Ardından da kendi kendine açıldı. Nedenini bilen yardımcı olabilir mi? Not: çok kullandığım bir bilgisayar değil. Eski de olsa kullanıyorum. Bizde başka bilgisayar var zaten ama onu da nadiren kullanıyorum, yardımcı olmaya çalışın.
Eski ise belki içindeki toz yüzünden ısınıp kapanıyordur. Toz var ise temizleyip tekrar deneyin.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Belki yanlışlıkla yeniden başlata basmışsındır. Yada başka birşey(ler)e basmışsındır? (kapanmadan önce PC de neler yapıyordun?)

xScaryNight

Asistan
Reaksiyon puanı
73
Kendi kendine kapatılıp açılmasının pek çok sorunu olabilir eğer oyunda iseniz işlemcinizi ağır yük binmisse yanma kısmına gelmeden önce bilgisiyarlarlar otomatik kendini restart eder veya kendiniz daha önce yeniden başlatma ayarlamış olabilirsiniz farkında değilsinizdir yada unutmuşsunuzdur bilgisiyarıniza virüs olup olmadığınıda kontrol edin onla alakalı da olabilir trojen virüsü ise kaynaklanabilir bunun çok nedeni var restart olmanın bunu ince bı şekilde incelemeniz gerek eğer tek bı sefer olmuşsa sıkıntı yoktur eğer bu olay 5 6 kez veya sürekli tekrarlanıyorsa ozaman ters giden bisiler vardır .

Tom Hardy

Profesör
Reaksiyon puanı
3,376
Kendini yeniden başlatmış. Pek çok sebebi olabilir. Rutin bir işlemi yaparken mi oldu mesela? Yoksa ilk defa açtığınız bir oyunu oynarken falan mı?
Google'a girerken oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki yanlışlıkla yeniden başlata basmışsındır. Yada başka birşey(ler)e basmışsındır? (kapanmadan önce PC de neler yapıyordun?)
Hayır yanlışlıkla herhangi bir şeye basmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows orjinal mi?
Bilmiyorum :D bence Windows ile ilgili değil BIOS ile ilgili.

Son düzenleme: