Hocam SS atabilirmisiniz ?Microsoft edge eklenti yüklenirken alınan hata mesajı alıyorum. Bugünkü güncellemeden sonra oldu.
An itibariyle Edge' yi güncelleyemiyorum. Hata veriyor.
Doğrudur, ara ara kontrol ediyorum halen sorun aynı, internet bağlantı sorunu diyor. Dediğiniz gibi server' lerde olmalı bir sorun.Biraz bekleyin, serverlarda bir sorun olabilir belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğrudur, ara ara kontrol ediyorum halen sorun aynı, internet bağlantı sorunu diyor. Dediğiniz gibi server' lerde olmalı bir sorun.
Chrome mağazasından eklenti yükleyin o halde.Microsoft edge eklenti yüklenirken alınan hata mesajı alıyorum. Bugünkü güncellemeden sonra oldu.
89.0.774.77 kararlı sürümündesiniz sanırım.An itibariyle Edge' yi güncelleyemiyorum. Hata veriyor.
Evet şuanda güncellendi ancak uygulama yine yüklenmiyor
An itibariyle güncelledim Edge' yi.89.0.774.77 kararlı sürümündesiniz sanırım.
Evet, iki gündür sorun var EDGE'de. Birkaç şey denedim. Hatta 90.0.818.39 sürümünü de denedim. Çözüm üretemeyince Firefox'a geçtim.
Henüz deneme imkanım olmadı ama sanırım yeni çıkan sürüm 90.0.818.41 (güncelleme kontrolü) sorunsuz çalışıyormuş.
Edit: Evet 90.0.818.41'de sorun yok şimdilik.
Ekli dosyayı görüntüle 148149
Peki, kullandığınız uzantı var mı? Uzantılarda herhangi sorun var mı?An itibariyle güncelledim Edge' yi.
Ekli dosyayı görüntüle 148307
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda gelen en son güncelleme sürümü.
İki tane uzantı kullanıyorum. Biri Beşiktaş Ana sayfa uzantısı diğeri Microsoft düzenleyici uzantısı. Bunlarda bir sorun yok dün Edge' yi güncellemek istediğim sorun vermişti, az biraz önce ilk tıklayışımda direk güncelledi.Peki, kullandığınız uzantı var mı? Uzantılarda herhangi sorun var mı?![]()