muhammet_ab
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 30
Ortalama 150 fps en düşük ayarlar fakat kasıyor sebebi ne?
Monitör kaç HZ?Ortalama 150 fps en düşük ayarlar fakat kasıyor sebebi ne?
75hzMonitör kaç HZ?
Drop yiyor musun ve ne sıklıkla sıcaklıkların stabil mi bir 60 olup bir 70 mi oluyorOrtalama 150 fps en düşük ayarlar fakat kasıyor sebebi ne?
sıcaklık 50 45 vs evet drop yiyorum genellikle oyunda açık bir yere girinceDrop yiyor musun ve ne sıklıkla sıcaklıkların stabil mi bir 60 olup bir 70 mi oluyor
Raminiz ne ve hangi oyunda optimizasyonu leş bir oyunda olabilir ve sistem özellikleriniz tam olarak nesıcaklık 50 45 vs evet drop yiyorum genellikle oyunda açık bir yere girince
Ayarları yükseltmeyi deneyin.Ortalama 150 fps en düşük ayarlar fakat kasıyor sebebi ne?
max 70 oluyor harici 45 vsIsı değerlerini yazın.
birazdan deneyip yazayimAyarları yükseltmeyi deneyin.
Raminiz ne ve hangi oyunda optimizasyonu leş bir oyunda olabilir ve sistem özellikleriniz tam olarak ne
fps'im 75 de kilitlenmiş neredeyse üstüne çıkmıyor altına pek fazla inmiyor bu iyi mi?V-sync deneyin olmaz ise ayarları yükseltin.
Hangi oyun için geçerli bu o sistemde 150 fps bile başarı.birazdan deneyip yazayim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 148150Ekli dosyayı görüntüle 148151
fps'im 75 de kilitlenmiş neredeyse üstüne çıkmıyor altına pek fazla inmiyor bu iyi mi?
Evet.birazdan deneyip yazayim
fps'im 75 de kilitlenmiş neredeyse üstüne çıkmıyor altına pek fazla inmiyor bu iyi mi?
Valorant max ayarlarHangi oyun için geçerli bu o sistemde 150 fps bile başarı.
ValorantHangi oyun?
Açıkcası o sistem ile max ayarlarda valorant oynamak bana imkansız gibi geldi ama eğer o değerleri alıyorsanız aşırı normal.Valorant max ayarlar
Valorant
monitörün 75 hz zaten fps 75in üstüne çıksa da fps artmış olmaz aslında fps 75 de ise 75 hz monitörden oynuyosan zaten en fazla 75 hz alabilirsin 75de kalsın 100 fpse çıksa da 200e çıksa da bi değişiklik olmaz 75 hz monitördebirazdan deneyip yazayim
zaten düzeldi dedim max ayarlar kasmıyormonitörün 75 hz zaten fps 75in üstüne çıksa da fps artmış olmaz aslında fps 75 de ise 75 hz monitörden oynuyosan zaten en fazla 75 hz alabilirsin 75de kalsın 100 fpse çıksa da 200e çıksa da bi değişiklik olmaz 75 hz monitörde