ScorFy
Doçent
Merhaba 8k bütçe ile oyun odaklı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Donanım olarak kişisel kullanım olarak 512 Gb ssd lazım. Bütçeye göre zor olsada monitör, klavye ve mouse dahil olacak. Tavsiyelriniz için teşekkür ederim. 
Şuan acil değilse bence almayın.Şu zamanda piyasa karışık.Eskiden olsa harika bir pc toplayabilirdiniz bu para ile.Şimdi bütçenin yarısından çoğu ekran kartına gidiyor(Fiyatına göre performansı az gibi)Merhaba 8k bütçe ile oyun odaklı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Donanım olarak kişisel kullanım olarak 512 Gb ssd lazım. Bütçeye göre zor olsada monitör, klavye ve mouse dahil olacak. Tavsiyelriniz için teşekkür ederim.![]()
Bende hak veriyorum ama sistem benim için değil bir arkadaşım 2 ay önce laptop satın aldı. Bilgisayardan memnun değil. ( bence fiyatına göre çok güzel ) 2.el olarak 7k civarı satabiliyor. Cihazı satıp ardından sistem toplama fikrinde. Bende arkadaşıma bu bilgisayar ile aldığın ile aynı değerleri alırsın dedim. Sizce iyi mi ? 7k satın aldı şuanda 8.5kŞuan acil değilse bence almayın.Şu zamanda piyasa karışık.Eskiden olsa harika bir pc toplayabilirdiniz bu para ile.Şimdi bütçenin yarısından çoğu ekran kartına gidiyor(Fiyatına göre performansı az gibi)
Bu arkadaşınızın sistemi değil mi?Bende hak veriyorum ama sistem benim için değil bir arkadaşım 2 ay önce laptop satın aldı. Bilgisayardan memnun değil. ( bence fiyatına göre çok güzel ) 2.el olarak 7k civarı satabiliyor. Cihazı satıp ardından sistem toplama fikrinde. Bende arkadaşıma bu bilgisayar ile aldığın ile aynı değerleri alırsın dedim. Sizce iyi mi ? 7k satın aldı şuanda 8.5k
Sistem özellikleri ;
Gtx 1650 4GB
Ryzen 5 4600h
512 GB M.2 SSD
8 GB 3000 mHz
120 hz Monitör
Bu sistem arkadaşın güncel olarak kullandığı sistem.Bu arkadaşınızın sistemi değil mi?
Hala toplamak istiyorsan bir arkadaşı yönlendireceğim.Bu sistem arkadaşın güncel olarak kullandığı sistem.
Seni çağırıyorum eyyyyy @Rizelimapper53Hala toplamak istiyorsan bir arkadaşı yönlendireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Rizelimapper53